четвер, 26 грудня 2013 12:45

Стали відомі 10 найдорожчих вулиць світу

Стали відомі 10 найдорожчих вулиць світу
Консалтингова компанія Knight Frank вперше склав список найдорожчих вулиць світу. Українські вулиці в список не потрапили.

На 10 місці опинився паризький Авеню Монтень. Вартість житла тут становить 26 тисяч доларів за кв. м. Трохи дорожчою виявилася нерухомість на П'ятій авеню (США) - 28 тисяч доларів за квадратний метр.

8 місце посіла московська вулиця Остоженка, яка знаходиться поруч з Храмом Христа Спасителя і парком Горького, вартість житла становить $29 тисяч за 1 квадратний метр.Следом за нею разположилась вулиця Ромаццино-Хілл в Сардинії. Тут можна прикупити нерухомість за ціною 32 900 долларов за квадратний метр.

6 місце - Шеман-де-Рут (Швейцарія), вартість житла тут 37 тисяч доларів за 1 квадратний метр.

На 5 місці - Патерсон-Хілл (Сінгапур), в цьому районі вартість житла становить $42 500 тисяч за 1 квадратний метр. На четвертому місці розташуваласьа вулиця-бульвар Генерала де Голля на курорті Сен-Жан-Кап-Ферра на Лазурному березі Франції, де вартість житла досягла $ 79 000 за 1 квадратний метр.

Лідерами рейтингу стали Поллокс-Пас в Гонконзі, де квартира коштує $120 тисяч за 1 квадратний метр, лондонський Кенсингтон-Гарденс ($107 тисяч за 1 квадратний метр) і авеню Принцеси Грейс, Монако ($86 тисяч за 1 квадратний метр).

 

Зараз ви читаєте новину «Стали відомі 10 найдорожчих вулиць світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути