пʼятниця, 23 вересня 2011 14:32

Honda остаточно розсекретила CR-V з 2,5-літровим "атмосферником"

Компанія Honda остаточно розсекретила концептуальний прототип майбутнього кроссовера CR-V. Його перший публічний показ відбувся напередодні на Orange County International Auto Show в Каліфорнії. Обіцяно, що серійний CR-V мало чим відрізнятиметься від прототипу.

Напередодні в Мережі вже з'явилися зображення зовнішності серійної моделі, що Honda підготувала для патентного відомства. За ними можна зробити висновок, що прототип дуже схожий на конвеєрний екземпляр, за винятком малозначних деталей зовнішності. Її прем'єра запланована на Лос-Анджелеський автосалон, а в продаж на ринку США кросовер надійде вже до кінця цього року.

Розробники запевняють, що незважаючи на явну схожість екстер'єру нового покоління з попереднім, кроссовер отримає абсолютно новий інтер'єр, більш економічні мотори і полегшений кузов. За словами Джона Мендела, віце-президента американського відділення Honda, новий CR-V обіцяє ще більше витонченого стилю, інновацій, динаміки і економічності. Раніше повідомляли, що для CR-V японці підготували новий мотор - 2,5-літровий "атмосферник" з системою i-VTEC, який розвиває близько 200 к.с.

Версію для внутрішнього ринку Японії Honda має намір показати на "домашньому" автосалоні в Токіо, який відбудеться в грудні. Найважче доведеться європейцям: до Старого Світу новинка дістанеться не раніше осені наступного року.


Зараз ви читаєте новину «Honda остаточно розсекретила CR-V з 2,5-літровим "атмосферником"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути