середа, 17 серпня 2011 14:40

Honda Fit/Jazz одержала новий бампер та інтер'єр

Компанія Honda оприлюднила інформацію про ті нововведення, які чекають на покупців Honda Fit / Jazz наступного модельного року. У боротьбі з безліччю оновлених конкурентів на ринку США хетчбек озброїться підправленою зовнішністю і новими опціями.

Зміни екстер'єру можна назвати косметичними, вони розповсюджуються не на всі модифікації хетчбека, а тільки на Honda Fit Sport. Ця версія одержить новий бампер, іншу решітку радіатора, окантовані чорним фари і модні 16-дюймові колісні диски. Базовим модифікаціям дістануться пофарбовані в колір кузова дзеркала і менш помітні, але теж нові колеса.

В інтер'єрах хетчбека виробник тепер обіцяє використовувати більш якісні матеріали обробки, а також встановлювати на Fit Sport мультируль з клавішами управління аудіосистемою і вшивати протокол Bluetooth в ті машини, що обладнані навігацією. Згадують також нові хромовані акценти і переосмислені підстаканники.

Технічна частина змін не зазнала: на ринку США Honda Fit як і раніше оснащується 117-сильним півторалітровим бензиновим мотором. Агрегатувати його пропонується з п'ятиступінчастими "механікою" або АКПП. Як випливає з офіційного повідомлення, в такому вигляді хетчбеку належить існувати до зміни поколінь, яке трапиться орієнтовно в 2013 році.

Зараз ви читаєте новину «Honda Fit/Jazz одержала новий бампер та інтер'єр». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути