вівторок, 26 липня 2011 09:54

Нове покоління Honda CR-V повністю змінило зовнішність
6

Фото: Фото: Motorauthority

Honda має намір продемонструвати прототип нового покоління кросовера CR-V на листопадовій виставці в Лос-Анджелесі. Зрозуміти, яким він буде, дозволить перше офіційне зображення концепт-кара, поширене компанією.

Зовнішність кроссовера, судячи з наявного зображення, буде повністю переглянута відповідно до нової дизайнерської політики марки, однак характерний вигин задньої стійки, очевидно, вирішено було зберегти. Цілком можливо, прототип отримає і новий інтер'єр, але про це виробники повідомлять пізніше. За деякою інформацією, CR-V буде оснаcтять третім рядом сидінь заради більш успішного протистояння співвітчизникам-конкурентам.

За попередніми даними, кросовер вийде на ринок як в моно-, так і в повнопривідній модифікації, зі знайомим атмосферним мотором об'ємом 2,4 л потужністю в проміжку між 180 і 200 к.с. Ймовірно, що двигун зазнає модернізації заради зниження витрати палива. Крім того, кросовер має отримати новий шестиступінчастий "автомат" замість нинішньої 5-діапазонної коробки.

У продаж новинка має надійти практично відразу ж після заокеанської прем'єри. Швидше за все, в Європі для CR-V пропонуватимуть і більш доступний, дволітровий мотор.

Зараз ви читаєте новину «Нове покоління Honda CR-V повністю змінило зовнішність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути