вівторок, 26 липня 2011 15:18

Honda oновлює моделі Pilot та Ridgeline

Компанія Honda оприлюднила інформацію відносно м'якої модернізації свого великого кроссовера Pilot і пікапа Ridgeline. Позашляховик отримав легкі зміни в зовнішності, а пікап - спортивну модифікацію.

Модернізація "обличчя" Honda Pilot полягає в тому, що кросовер отримав нову решітку радіатора з більш великими ячейками і злегка видозмінений передній бампер. Крім того, у списку опцій тепер є колісні диски нового дизайну і просунута мультимедійна система з навігацією.

Очікують, що зі зміною модельного року кросовер отримає і нову трансмісію: п'ятиступінчастий "автомат" поступиться місцем шестиступінчастій коробці передач. На думку Honda, це збільшить ефективність роботи 3,5-літрового шестициліндрового 249-сильного двигуна і зробить його дещо економічнішим.

У списку модифікацій пікапа Honda Ridgeline з'явився новий рядок - Ridgeline Sport, яка буде вважатися більш дорогою, ніж рівень оснащення RT. На додаток до неї модифікація Sport отримає 18-дюймові чорні легкосплавні колісні диски, чорну решітку радіатора, того ж кольору корпусу дзеркал і тонований оптику.

Якщо модернізірований Honda Pilot можна буде придбати у США вже у вересні, то Honda Ridgeline Sport потрапить на ринок не раніше листопада 2011 року.

Зараз ви читаєте новину «Honda oновлює моделі Pilot та Ridgeline». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути