вівторок, 03 грудня 2013 11:57

Гоночна версія Lada Granta обійдеться в 25,5 тисяч доларів

У мережі з'явилися фотографії рестайлінгової Lada Granta Sport інноваційної модифікації Light. Вона призначена для заїздів по гоночних треках. Підготовкою машини займаються представники компанії "ТМС-Спорт", а також відділення "Лада Спорт".

Lada Granta Sport оновленої версії буде комплектуватися 1,6-літровим силовим агрегатом, що і звичайна версія. Мотор розвиває 118 к.с і працює в тандемі з 5-ступінчастою МКПП. Час розгону цієї спортивної машини від 0 до 100 км/год займає приблизно 9,5 сек.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Красунчик Роналдо похизувався новим авто, подарованим спонсором

В порівнянні із звичайною Granta машина стала важче на 20 кг, але за рахунок оснащення модернізованими пружинами і амортизаторами центр її маси був дещо знижений. Інженери обладнали автомобіль інноваційної гальмівною системою з ABS, а також змінили кути установки коліс і геометрію підвіски.

Крім цього модифікація Light стане доступна зі спортивним кермом і спеціальним каркасом, які пройшли сертифікацію безпеки, совершенствованной системою пожежогасіння, сидіннями-ковшами.

Вартість однієї машини Lada буде становити приблизно 25,5 тисяч доларів. Шість таких спортивних автомобілів планують використовувати, як пілотний проект для автошколи в Казані, а саме для контраварійної їзди.

Зараз ви читаєте новину «Гоночна версія Lada Granta обійдеться в 25,5 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути