пʼятниця, 15 листопада 2013 10:40

Subaru презентував 5-метровий седан Legacy
5

Subaru на моторшоу в Лос-Анджелесі представить концептуальний варіант седана Legacy наступного покоління.

Габаритна довжина прототипу становить 4930 міліметрів, ширина - 1940 міліметрів, висота - 1500 міліметрів, а розмір колісної бази досягає 2880 міліметрів. Таким чином, провісник нового седана Legacy виявився на 200 міліметрів довше, на 160 міліметрів ширше, на 5 міліметрів нижче нинішньої серійної моделі. Колісна база концепту більше на 130 міліметрів. Колісні диски автомобіля - 21-дюймові з покришками розмірності 265/40.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Японці розсекретила оновлений серійний Subaru WRX

Виробник стверджує, що новинка отримає чотиримісний салон, обшитий коричневою шкірою з блакитними вставками, мультимедійну систему, якою можна керувати за допомогою смартфона або планшета, триспицеве кермо.

Технічні характеристики автомобіля невідомі. Але відомо, що машина отримає симетричний повний привод і систему безпеки EyeSight.

Очікується, що серійний варіант наступного Legacy дебютує в 2014 році. Крім Legacy, в Лос-Анджелесі компанія Subaru також привезе серійний варіант "зарядженого" седана WRX наступного покоління.
Зараз ви читаєте новину «Subaru презентував 5-метровий седан Legacy». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути