середа, 13 листопада 2013 12:07

Lincoln показав серійний компактний кросовер на базі Ford Kuga
9

Компанія Lincoln представила компактний серійний кросовер МКС.

Автомобіль отримав багато спільного з однойменним концептом, який був показаний на автосалоні NAIAS в початку року. Кросовер побудований на базі Ford Kuga. Lincoln МКС отримає 2,0-літровий мотор EcoBoost з турбонаддувом, який видає потужність 240 кінських сил. Також буде доступний новий 2,3-літровий двигун потужністю 275 кінських сил. Кросовер оснащуватиметься як переднім, так і повним приводом. З повним приводом передбачена адаптивна трехрежімние підвіска.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Солідний Cadillac Джастіна Бібера і гламурний Bentley Періс Хілтон - найрозкішніші автомобілі знаменитостей

Також позашляховик отримає мультимедійний комплекс MyLincoln Touch з 8-дюймовим сенсорним дисплеєм і можливістю керування за допомогою голосових команд. Система буде здатна синхронізуватися зі смартфоном власника, завдяки чому той зможе на відстані відкривати і закривати двері автомобіля, запускати і вимикати двигун, а також виставляти бажану температуру на кліматичній установці.

Виробництво Lincoln МКС почнеться в другому кварталі 2014 року на заводі в Кентуккі. У продаж машина надійде до кінця літа.

Зараз ви читаєте новину «Lincoln показав серійний компактний кросовер на базі Ford Kuga». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути