середа, 20 листопада 2013 17:06

Volkswagen представив на Токійському автошоу економічний Twin-Up

Volkswagen представив на Токійському автошоу економічний Twin-Up

Volkswagen представив на Токійському автосалоні концепт Twin-Up. Компактний хетчбек отримав дизель-електричну гібридну силову установку, що дозволяє витрачати 1,1 літра вуглеводневого палива на 100 кілометрів шляху. Якщо Twin-Up стане серійним, це буде означати справжню революцію, адже на даний момент найбільш економічні з існуючих дизелів не здатні обійтися менш ніж 3 л/100 км.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Subaru показала в Токіо прототип нового універсалу Levorg

1205-кілограмовий (на цілих 410 кг важче, ніж XL1) п'ятидверний хетчбек приводиться в рух дизельним і електричним двигунами однакової потужності - по 47 к. с. З міркувань практичності ємність його двомодульної батареї довели до 8,6 кВт·год, а об'єм паливного бака - до 33 л. В результаті чистої електроенергії Twin-Up може проїхати до 50 км, правда, швидкість при це буде обмежена 125 кілометрами на годину. Гранична швидкість в гібридному режимі - 140 км/год, запас ходу поки не відомий.
Зараз ви читаєте новину «Volkswagen представив на Токійському автошоу економічний Twin-Up». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути