вівторок, 30 березня 2021 11:17

З'явився новий спосіб змити макіяж з обличчя

З'явився новий спосіб змити макіяж з обличчя
Бульбашки газованої води дуже обережно знімають бруд з поверхні шкіри і не шкодять їй, як деякі агресивні скраби. Фото: pixabay

Для очищення шкіри від макіяжу дехто користується міцелярною водою.

Є й ті, хто вмивається простою водою, а хтось ігнорує очищуючі засоби і змиває молочком, лосьйоном, тоніком, пише Cosmopolitan.

Нещодавно з'явився новий спосіб очищення шкіри після макіяжу - газована вода. Фахівці кажуть, що саме вона допомагає азіаткам досягнути ефекту порцелянової шкіри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чого варто уникати під час нанесення тонального крему: 10 beauty-помилок

За словами американського дерматолога Денді Енгельмана, газована вода допомагає розширенню кровоносних судин та артеріальних кінцівок капілярів, що покращує кровообіг. Завдяки цьому у шкіру потрапляє більше кисню та живильних речовин, тому вона ефективніше регенерується. Клітини омолоджуються, обличчя сяє, а усі подразнення на шкірі зникають швидше.

Також науковець каже, що таке вмивання можна вважати пілінгом. Бульбашки газованої води дуже обережно знімають бруд з поверхні шкіри і не шкодять їй, як деякі агресивні скраби. Ще один позитивний вплив - кислотний баланс.Звичайна вода провокує сухість шкіри через свій хімічний склад. Натомість кислотний баланс газованої води схожий на водневий показник людини.

Щоб правильно вмиватися газованою водою, потрібно спершу налити її у глибоку чашу. Тоді занурити обличчя і тримати 10-15 секунд. Якщо є неприємні відчуття, то до газованої води можна додати звичайну воду. Процедуру можна повторювати не кожного дня, а 1 чи 2 рази на тиждень. Якщо ж шкіра чутлива, то спершу варто проконсультуватись із косметологом. Після процедури шкіру слід протерти ватними дисками.

Чистка обличчя і пілінг - це 2 процедури, які діють на шкіру по-різному. Тому вони і мають різний результат. Чистка збільшує ефективність усіх подальших процедур, тому що утворюються чисті пори, шкіра дихає. Це не естетична, а більш гігієнічна необхідність.

Зараз ви читаєте новину «З'явився новий спосіб змити макіяж з обличчя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути