субота, 27 березня 2021 10:30

Чого варто уникати під час нанесення тонального крему: 10 beauty-помилок

Чого варто уникати під час нанесення тонального крему: 10 beauty-помилок
Необхідно закріплювати макіяж на Т-зоні і вилицях. Фото: unsplash

Тональний крем є незамінним засобом, який має кожна в косметичці. Потрібно знати, який варто обрати та як правильно наносити його.

У магазинах косметики - штучне світло, при якому неможливо купити правильний відтінок. Потрібно попросити поради у візажиста, який зможе підібрати ваш відтінок тонального крему. Або попросити в магазині пробники і спробувати вдома, пише ELLE.

Макіяж не такий тривалий, якщо не використовувати праймер перед нанесенням тонального крему. Також це потрібно робити для того, щоб захистити шкіру від забруднень. Але базу потрібно наносити не завжди. Для того, щоб приховати темні кола під очима чи запалення, вона не треба. Якщо у вас дуже суха або схильна до запалень шкіра, то перед нанесенням праймера треба її зволожувати кремом або сироваткою. Це допоможе уникнути лущення і свербіння.

Необхідно закріплювати макіяж на Т-зоні і вилицях. Для цього краще використовувати пудру. Перед тим, як купувати кісточку для тонального крему, краще проконсультуватися з візажистом. Це потрібно робити через те, що майже однакові ворс і форма кісточки можуть бути призначения для різних цілей.

Якщо хочете приховати запалення, веснянки, пігментацію, почервоніння та темні кола під очима, оберіть консілер. Але треба розбиратися в тому, для якої проблеми необхідні засіб та відтінок. Щоб замаскувати пігментацію або акне, треба бежевий консилер, почервоніння - зелений. Також колір цього засобу має бути світлішим, а текстура легшою, ніж у тонального крему.

Треба маскувати і лінію росту волосся: акуратно і легко нанесіть тональний крем від центру до цієї лінії, не залишаючи смуг. Також варто рівномірно наносити засіб і розтушовувати його з центру. Щоб шия не відрізнялася за кольором від обличчя, краще використовувати тональний крем від середини щоки і поступово знижувати щільність тону до підборіддя.

Влітку косметологи радять використовувати легкі текстури, а взимку - щільніші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Темний шоколад і попелястий блонд: трендові варіанти фарбування

Спочатку треба наносити засоби на брови, намалювати стрілки та нафарбувати вії - ту косметику, яка може обсипатися. Після цього варто наносити тональний крем.

Чистка обличчя і пілінг - це 2 процедури, які діють на шкіру по-різному. Тому вони і мають різний результат після. Фахівчиня пояснила, яку процедуру краще обрати і які у них призначення. За її словами, чистка збільшує ефективність усіх подальших процедур, тому що утворюються чисті пори, шкіра дихає. Це не естетична, а більш гігієнічна необхідність.

Зараз ви читаєте новину «Чого варто уникати під час нанесення тонального крему: 10 beauty-помилок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути