Ексклюзиви
вівторок, 30 липня 2013 12:00

За два тижні білкової дієти можна позбутися 9 кілограмів

За два тижні білкової дієти можна позбутися 9 кілограмів

Львів'янка Анастасія Перкова довгий час намагалася схуднути. Усі дієти, яких дотримувалася, не давали очікуваних результатів. Більше як 7 кілограм скинула, коли сіла на білкову дієту.

-Цю дієту тепер рекомендую усім, - розповідає. - По-перше, під час неї не хочеться їсти, бо білкова їжа дає ситість. По-друге, результат справді вражаючий. А третім позитивом є те, що після дієти втрачені кілограми не повертаються. Але перед тим треба проконсультуватися з лікарем. Бо білками не можна зловживати людям з хворими нирками.

Білкове харчування - ідеальна з точки зору дієтології схема для того, хто бажає мати струнку фігуру. Білкове харчування дозволяє досягти позитивного ефекту в найкоротші терміни, а отриманий результат зберегти надовго.

Білкове харчування націлене на швидку втрату зайвої ваги. Його принцип полягає в тому, що головним продуктом є їжа, багата білками, тобто м'ясо, риба, птиця, курячі яйця. Фрукти та овочі в щоденному раціоні не зовсім виключаються, але їх вживання має бути зведено до мінімуму. В організм надходить незначна кількість вуглеводів. Два тижні білкового харчування дають можливість розпрощатися з дев'ятьма кілограмами.

В умовах дефіциту вуглеводів людський організм починає гостро відчувати голод, хоча їжі він отримав, начебто, достатньо. Стривожений цим організм намагається своїми силами позбутися цього дискомфорту. Починає витрачати вуглеводні резерви, відкладені "на чорний день". У процесі цієї переробки активно включається вода, яка виводиться з організму. Цим обумовлюється процес схуднення при білковому харчуванні. Після цього організм починає активно формувати втрачену глюкозу, використовує при цьому білок, запаси якого зберігаються в м'язовій тканині. Згодом справа доходить до жирів, які організм розщеплює. Збільшений вміст тваринного білка в продуктах харчування, які надходять в організм людини щодня, поповнює втрату м'язового білка.

Людина втрачає вагу насправді, при чому втрачає її дуже швидко. При цьому не відчуває болісний голод. Білкове харчування дозволяє вживати в їжу різноманітні продукти.

Але й білкове харчування має свої недоліки. Воно не є збалансованим. Занадто мала кількість вуглеводів і жирів негативно позначається на стані організму, позбавляє його дуже важливих мікроелементів і вітамінів, кислот і рослинної клітковини. Всі ці речовини потрібні людині для нормального розвитку та діяльності всіх систем організму. Підсумком білкового харчування, окрім зниження ваги, є руда і ламке волосся, суха шкіра, блідість обличчя, дуже швидка втома.

Чим більша кількість білкової їжі надходить в організм, тим більше навантаження виявляється на нирки. Цим обумовлена втрата рідини при білковому харчуванні. При білковому харчуванні пити потрібно якомога більше. Краще всього воду, зокрема мінеральну без газу. Крім того, необхідно уважно стежити за вмістом кальцію в організмі. При дотриманні білкового харчування рекомендується додатково приймати вітаміни з кальцієм. Перед білковою дієтою варто проконсультуватися з дієтологом.

Наш сайт: http://fito-shop.com

(066) 931 95 95

(093) 048 74 80

(098) 943 54 94

Зараз ви читаєте новину «За два тижні білкової дієти можна позбутися 9 кілограмів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути