пʼятниця, 11 червня 2021 14:30

Вразити всіх: як мати стильний вигляд на пляжі
6

Літо – ідеальна пора для відпочинку й поїздок до моря. Саме тому більшість жінок ретельно добирають нові купальники, бажаючи привертати якомога більше уваги. Але пляжна мода охоплює велику кількість деталей, які здатні зробити морський образ стильнішим і цікавішим. Gazeta.ua склала добірку сучасних аксесуарів для пляжних аутфітів.

Прикраси

Автор: nappy.Pexels
  Аксесуари можуть і повинні доповнювати пляжні образи
Аксесуари можуть і повинні доповнювати пляжні образи

Масивні й мінімалістичні ланцюги, чокери додадуть стилю в поєднанні з сучасними моделями купальників. Багато важать і цікаві сережки, каблучки, інфантильні браслети на руку чи ногу. Аксесуари потрібні не тільки для образів, в яких ви можете прогулятися містом. Цікаві деталі можуть перетворити розслаблений образ на пляжі на спокусливий і стильний аутфіт, який матиме цікавий вигляд на майбутніх світлинах.

Хустка й солом'яний капелюх

Автор: jasmin chew.Pexels
  Солом'яний капелюх - справжнє уособлення літа
Солом'яний капелюх - справжнє уособлення літа

Головні убори також багато важать у літніх образах. По-перше, це убезпечує від сонячних променів. По-друге, такі деталі задають правильний настрій стилю, підкреслюють ваш характер. Віддавайте перевагу капелюхам, якщо любите жіночніші й витонченіші образи. Хустку рекомендуємо додавати до пляжного аутфіту, якщо ваша мета – розслаблений і драйвовий образ.

Солом'яна сумка

Автор: Daniela Constantini.Pexels
  Солом'яний сумка є дуже зручним і стильним атрибутом модниці
Солом'яний сумка є дуже зручним і стильним атрибутом модниці

Сумка є важливим і потрібним аксесуаром, який може додатково посилити стильовий настрій і додати нотку естетики. Крім того, солом'яна сумка є чи не найсильнішою асоціацією з літом, морем і відпочинком.

Мікросумка

Автор: Ron Lach.Pexels
  Сумки маленького розміру будуть цікавою деталлю пляжного аутфіту
Сумки маленького розміру будуть цікавою деталлю пляжного аутфіту

Сумка може бути суто декоративним елементом образу - доповнювати або бути головною родзинкою. Мікросумки прийшли в модний світ не так давно, тому цей тренд досі нетривіальний і цікавий. Неодмінно спробуйте!

Окуляри

Автор: Dhemer Gonçalves.Pexels
  Окуляри - незамінний атрибут літнього гардеробу
Окуляри - незамінний атрибут літнього гардеробу

Ще одним незамінним атрибутом пляжного аутфіту є окуляри. Звичайно, ви можете експериментувати з формами й кольорами, але для стриманішого та елегантнішого образу рекомендуємо віддавати перевагу базовим чорним окулярам. Якщо ж бажаєте яскравого акценту в портретній зоні, обирайте зрозумілі форми окулярів, але в контрастних кольорових варіаціях. Окуляри не тільки захищають очі від сонця, але й додають завершеності образу, стають його кінцевою деталлю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неочікуваний тренд: які окуляри будуть модні цього літа

Взуття

Автор: Athena.Pexels
  Вибирайте сучасні моделі взуття навіть для походу на пляж
Вибирайте сучасні моделі взуття навіть для походу на пляж

Навіть якщо це пляж, не потрібно обирати гумові капці з незрозумілим принтом. Зараз як люксовий сегмент, так і масмаркет надають широкий асортимент трендового літнього взуття. Базові або цікаві яскраві варіанти вміло підкреслюватимуть стилістичну особливість вашого літнього образу.

"В'єтнамки" теж стали глобальним трендом. Полиці магазинів буквально переповнені цим взуттям у різних колірних рішеннях, особливо популярна ця модель на високій підошві.

Зараз ви читаєте новину «Вразити всіх: як мати стильний вигляд на пляжі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути