середа, 20 червня 2012 14:19

Волосся ламінують желатином

Волосся ламінують желатином

18-річна студентка з Полтави Катерина Володько півроку ламінує волосся сумішшю желатину з кондиціонером. Робить її на паровій бані.

"Для довгого волосся треба три столові ложки магазинного желатину. Також купую будь-який кондиціонер, - розказує дівчина. - Ставлю в каструлі грітися воду. Доки закипає, в іншу залізну миску сиплю желатин, додаю шість столових ложок теплої води. Кладу миску в каструлю на водяну баню. Хвилин за п'ять желатин розчиняється у воді".

В отриману суміш дівчина додає три столові ложки кондиціонеру. Каже, важливо часто і швидко помішувати, щоб желатин від кондиціонеру не схопився грудками. Потому залишити охолонути. Для короткої зачіски порцію зменшують втричі.

"Желатин намазую по всій довжині волосся. Але не чіпаю корені. Не бажано, щоб попав на шкіру, бо погано вимивати, - продовжує студентка. - Головне — гарно покрити кінці. Там, де найбільше посічене волосся. Желатин приховає цей недолік. Суміш тримаю на голові 40 хвилин. Змиваю теплою водою Коли висушую — волосся блищить. На дотик гладеньке".

Катерина говорить, ламінування вистачає на тиждень. Процедуру можна повторювати скільки завгодно. Вона не шкідлива.

"Раз ходила в салон робити. Там якусь хімію на голову намазують. А тут мінімум жертв. Крім того, недорого. Желатин коштує до чотирьох гривень, три пакетики кондиціонеру - п'ятнадцять. В салоні за процедуру на довге волосся віддала 200 гривень".

Зараз ви читаєте новину «Волосся ламінують желатином». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути