середа, 07 квітня 2021 15:33

Візажистка розповіла, чи варто витрачати гроші на lux-косметику

Візажистка розповіла, чи варто витрачати гроші на lux-косметику
Анастасія Дідорук розповіла, чи достатньо професійних косметичних засобів. Фото: надане Анастасією Дідорук

Одеська візажистка 34-річна Анастасія Дідорук розповіла, чи варто витрачати шалені гроші на lux-косметику. Жінка займається візажем з 2017 року. Вона є триразовою чемпіонкою світу з макіяжу і моделювання брів.

"У щоденному дрескоді обличчя жінка використовує лише по одному відтінку тонального засобу, рум'ян, помади для губ і тіней для повік тощо. У своєму кейсі кожна жінка має хоча б 1 професійний і 1 luxury мейкап-продукт. І я поясню, чому. Корегувати форму брів та маскувати зону навколо очей, наприклад, вона може і вдома, як базовий мейкап. А помада або пудра завжди подорожують із сучасною жінкою у ритмі міста. Той ефект, що надають неймовірні за естетикою luxury косметичні засоби, - невід'ємна частина іміджу та стилю. Жодна дівчина не згодна проміняти це відчуття", - розповіла візажистка Gazeta.ua.

Вона зауважила, що практичність упаковок, багатофункціональність і стійкість текстур, цінова доступність - найголовніше для майстра-візажиста.

"У комерційних lux-продуктах додається пензлик-баф, який виконує функцію блендра у тінях для повік, олівцях для губ або очей. Саме компактність і використання на одній людині має сенс. Догляд менш енерговитратний. А інструмент професійного мейкапера постійно підлягає обробці через миття під проточною водою з милом та дезинфікуючими засобами. Насамперед захист натурального або синтетичного ворсу теж потребує уваги. Професійний інструмент висихає довше, а тому майстер завжди має декілька комплектів "робочих коників".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 70-річна українка прославилася епатажним макіяжем та зачісками

Якщо Ви готові сяяти до космосу, вражати стилем і доглянутою власною красою, то вам потрібні luxury б'юті-солодощі у компактному, але неперевершеному естетичному вигляді. Та все одно не забувайте про практичність об'ємних професійних помічників на кожен день", - додала Дідорук.

Анастасія Дідорук почала займатися візажем 2017 року. Тоді ж завоювала титул чемпіонки України з Face Chart. Також вона триразова чемпіонка світу з макіяжу і моделювання брів, міжнародна тренерка і суддя чемпіонатів з макіяжу, чемпіонка Європи з портретного малюнку, скульптор, графічний художник-портретист.

Зараз ви читаєте новину «Візажистка розповіла, чи варто витрачати гроші на lux-косметику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути