Ексклюзиви
вівторок, 06 квітня 2021 18:48

70-річна українка прославилася епатажним макіяжем та зачісками
7

Пані Віра з Бердичева стала героїнею фотопроєкту
Фото: birdinflight.com
Пані Віра з Бердичева стала героїнею фотопроєкту
Пані Віра з Бердичева стала героїнею фотопроєкту
Пані Віра з Бердичева стала героїнею фотопроєкту
Пані Віра з Бердичева стала героїнею фотопроєкту

Створили фотопроєкт про жінку Віру з Бердичева на Житомирщині. Вона стала відомою завдяки епатажному макіяжу та зачіскам.

"Я довго не могла знайти її контакти, але виявилося, що у Віри немає мобільного телефона, тому я просто прийшла в її район, і там ми зустрілися. Пані Віра одразу ж погодилася на зйомку, призначивши її на сьому ранку наступного дня — щоб встигнути перед роботою. Усього ми бачилися близько 15 або 20 разів, наші фотопрогулянки згодом перетворилися на дружній ритуал", – розповідає фотографиня Іванка Ліщук, передає birdinflight.com.

Пані Віра працює доглядальницею, а раніше малювала на заводі агітаційні плакати. Щоранку вона обирає вбрання, робить макіяж та високу зачіску.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сідниці і кубики пресу: киянка з найбільшими вилицями в світі зробила ще операції

"В цілому, я змогла передати її так, як відчувала: святково, яскраво, енергійно. Ми багато сміялися під час процесу, тому і є безліч усміхнених світлин. Точно можу сказати, що багато людей подивилися на неї з іншого боку. Я точно показала цю жінку як позитивного, а не божевільного персонажа, тому що раніше більшість людей до неї так і ставились", - пише Ліщук.

Візажистка 39-річна Віра Омельчук з села Залісці на Тернопільщині зробила макіяж без допомоги рук за 12 хв. 48 с. Тим самим встановила рекорд України – "Мінімальний час нанесення макіяжу ногами". Досягнення зафіксували під час ефіру токшоу "Стосується кожного".

Зараз ви читаєте новину «70-річна українка прославилася епатажним макіяжем та зачісками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути