понеділок, 13 липня 2015 18:58

Відтінки лаків, які візуально омолоджують руки
14

Красивий манікюр робить руки жінки привабливими в будь-якому віці. Коли на нігтях блискуче свіже покриття, це виглядає набагато краще, ніж просто нігті після гігієнічного манікюру. Як виявилося, нафарбовані нігті можуть навіть омолодити руки. Які відтінки лаку омолоджують руки, читайте в нашому матеріалі.

З віком шкіра рук починає старіти одна з перших. Тому за станом рук треба стежити ще більше, ніж за станом шкіри обличчя. Проте, якщо шкіра вже показала перші ознаки старіння паралельно з дуже інтенсивним доглядом, спробуйте фарбувати нігті в кольори, які візуально омолоджують шкіру.

Зокрема до числа омолоджуючих покриттів належить класичний френч, кораловий, нюдові відтінки, м'ятна і золота гама кольорів, а також темно-коричневі відтінки.

Так, для шкіри з оливковим підтоном краще за все підійдуть нюдові відтінки лаків (крім примірників з жовтих підтоном). Для світлої – рожева, а для темної — золота, темно-бордова і коричнева гама. Що стосується м'ятних відтінків, коралового і френча, то вони – універсальні і ви можете використовувати їх залежно від настрою.

Пам'ятайте, якщо на руках помітні вікові зміни, бажано уникати яскраво червоних, винних і землистих відтінків. Вони можуть вмить підкреслити всі недоліки.

Щоб руки здавалися молодшими, крім правильно кольору лаку, візьміть собі за правило носити в сумочці два креми для рук: один з доглядаючими функціями, а інший — силіконовий. Доглядаючим користуйтеся після кожного контакту рук з водою або ж, коли відчуваєте відчуття стягнутості шкіри. А силіконовим мастіть перед важливими зустрічами, коли шкіра повинна виглядати ідеально. Правильний манікюр плюс силіконовий крем для рук здатні творити чудеса.

Щоб руки здавалися молодими і привабливими, завжди користуйтеся топом для лаку. Так, блискуче покриття зверху виконує основний акцент на руках, відволікаючи погляд від недоліків шкіри.

Зараз ви читаєте новину «Відтінки лаків, які візуально омолоджують руки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути