понеділок, 14 листопада 2011 13:21

Тюнинговані кеди продаватимуть від $ 100
11

Кеди Ольги Тiмкової-Ляховської для ТМ «Столичний»
Фото: фото надані пресс-службою Ukrainian Fashion Week
Кеди Артема Климчука
Кеди Іллі Чичканя і Маші Шубіної

20 пар "тюнингованих кедів" продадуть 2 грудня на благодійному аукціоні в НСК "Олімпійський". Їх для вечірки "Ukrainian Fashion Week. Друзі Євро 2012" виготовили кілька українських дизайнерів.

"Люди звикли до звичайних нудних кедів з однотонним забарвленням, білими або чорними шнурками, - кажуть організатори заходу. – Чому б не зробити їх кольоровими, не додати яскравого язичка, високої підошви чи кількох оригінальних деталей. Наші дизайнери створили власну колекцію кедів. Це не просто кросівки для підлітків, це взуття пошите в одиничному екземплярі за окремими ескізами найкращих українських дизайнерів.

За чутками, стартова ціна тюнингованих кедів буде $ 100. Кошти, зібрані на аукціоні, витратять на підготовку параолімпійської збірної України з футболу – фаворита Паралімпіади 2012 у Лондоні.

Благодійний аукціон складатиметься з трьох частин. Відкриє програму представлення колекції "Вболіваємо елегантно" дизайнера Ольги Альонової. На подіум вийдуть дружини гравців збірної України. Показ колекцій "Вболіваємо модно" і "Вболіваємо зоряно" - колекція кедів, тюнінгованих українськими дизайнерами спеціально для вболівальників ЄВРО-2012. Завершать вечір – презентація колекції "Вболіваємо запально" - від  DJ Derbastler та DJ Key.

Найдорожчий експонат — кеди Іллі Чічкана, обклеєні євро, на яких намальовані мавпи. За чутками, за них уже готові боротися заможні гості.

Вечірка розпочнеться о 22:30 в Олімпійському дворику НСК "Олімпійський"

Зараз ви читаєте новину «Тюнинговані кеди продаватимуть від $ 100». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути