Ексклюзиви
четвер, 12 квітня 2012 11:00

Трояндова олія підвищує сексуальність і омолоджує шкіру

Трояндова олія підвищує сексуальність і омолоджує шкіру

Вінничанка Наталя Швець омолоджує шкіру трояндовою олійкою.

"У мене була дуже суха шкіра, а тепер м'якенька і гладенька стала. І колір гарний і свіжий", -  розповідає жінка.

Щоб виготовити 1 мл трояндової олії необхідно 5 кг свіжих пелюсток квітів. На сьогоднішній день воно є найдорожчим. В середньому 1,5 мл коштує 20 грн.

"Ефірна олія троянди у використовуються для омолодження шкіри. – Розповідає лікар-косметолог Вінниці. – Вона допомагає позбутись зморшок, підвищує пружність і еластичність шкіри. Також сповільнює старіння шкіри. Навіть допомагає розсмоктувати шрами і рубці. Допомагає ти, у кого є чорні кола під очима, набряки, припухлі повіки, близько розміщені судини."

Олійку також можна використовувати як парфуми.

"Додавати її слід до кремів, тоніків, шампунів, гелів для душу по 4 каплі. Запах троянди налаштовує на позитив, заспокоює нерви. Допомагає позбутися негативних почуттів.  Для ванни беріть 2 краплі. Можна ще робити із ним масаж. Тут треба брати 3 краплі. Щоб гарно пахло в кімнаті, капніть 1 краплю в аромалампу," - рекомендує Ольга.

Троянда має й лікувальний ефект. "Допомагає позбутися головної болі, слабості, запаморочення. Ефективна при алергії, герпесі. Олійку використовують при варикозному розширенні вен. Воно нормалізує менструальні збої. Дуже добре допомагає при шоковому стані і стресі. Треба 1 одну краплю масла капнути на долоні, розтерти і вдихати запах. Але ефірні олії не рекомендують використовувати під час вагітності," - додає лікар.

Трояндова олія допоможе і в любовних справах.

"Для підвищення сексуального потягу досить намастити  нею біля мочок вух, на зап'ястях, у проміжку між грудьми. Можна додати пару крапель у воду, коли перете білизну", - рекомендує Ольга.

Зараз ви читаєте новину «Трояндова олія підвищує сексуальність і омолоджує шкіру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути