понеділок, 11 липня 2022 04:00

Трендові ідеї для літа: чотири легких способи укласти довге волосся
5

Улітку довге волосся часто хочеться обрізати. І незважаючи на те, що в тренді цьогоріч і короткі стрижки, багато хто не готовий на такі кардинальні зміни.

До того ж, є безліч зачісок, які можливо зробити лише з довгим волоссям. Можна обрати один з легких і стильних способів укладання, пише НВ.

Завдяки трендовому головному убору – хустці – можна мати гарний вигляд як з довгим, так і з коротким волоссям. Ще цей аксесуар захищає голову від сонячних променів. Хустка ідеально підходить для повсякденних образів не лише на пляжі, а й в місті. Краще обрати варіанти з шовку. Можна носити хустку з недбалими кучерями, косами, хвостами або зав'язати поверх низького пучка.

Цього літа варто спробувати плетений хвіст. Такий спосіб має ефектний вигляд із зачесаним назад волоссям. Хвіст можна зробити як високий, так і низький. Як забажаєте, класичну косу після плетіння можете обернути стрічкою. Аби отримати хвилястий вигляд, нанесіть мус на всю довжину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У кольорах прапора: показуємо ідеї патріотичного манікюру на літо

Коли потрібно прибрати волосся зі спини й обличчя, допоможе добре відома шпилька "краб". Зараз цей аксесуар знову в моді. Також модниці прикрашають барвистими шпильками різні укладки й зачіски.

Розкішним завершенням вечірнього образу стануть м'які хвилі. Для їхнього створення використовуйте круглу щітку з м'якою щетиною, бігуді або дводюймову плойку для завивки.

Завдяки трендовому головному убору – хустці – можна мати гарний вигляд як з довгим, так і з коротким волоссям
Фото: instagram.com/mariellehaon
Цього літа варто спробувати плетений хвіст
Цього літа варто спробувати плетений хвіст
Коли потрібно прибрати волосся зі спини й обличчя, допоможе добре відома шпилька "краб"
Розкішним завершенням вечірнього образу стануть м'які хвилі

Для того, щоб волосся залишалося здоровим, варто дізнатися поради, як правильно доглядати за ним влітку. Адже ультрафіолет, солона морська вода, висока температура повітря пересушують і роблять волосся ламким.

Зараз ви читаєте новину «Трендові ідеї для літа: чотири легких способи укласти довге волосся». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути