Ексклюзиви
понеділок, 15 квітня 2013 12:49

Сукня з бісеру Ольги Куриленко коштує 10 тисяч доларів
11

Фото: Фото: Валерія Радзієвська

В Українському центрі культури та мистецтва показали розшиті бісером сукні від модного дому "Стелла Шаховська", в яких дефілювали українські жінки-знаменитості: Ані Лорак, Світлана Долеско, Ольга Сумська, Світлана Лобода, Оксана Марченко, Ольга Куриленко.

Адміністратор центру Ольга Музиченко розповідає, що деякі сукні зірки брали в модного дому на прокат і повертали після одного виходу у світ. Наприклад, Ольга Куриленко лише раз одягнула на урочистості темно-зелену сукню, яка кольором нагадує морські глибини.

"Деякі зірки беруть сукні з рекламною метою, - розповідає Ольтга Музиченко. - На час фотосесії беруть сукні. Є дві сукні чорні — Ольги Сумської, вона свого часу в них з'являлася на заходах, це її власність. Сукні, буває, важать 10 кілограм і більше. Тут якщо каміння — то каміння Сваровськи, якщо шовк — то лише натуральний, якщо пір'я, то, повірте, не з курки".

Ідея сукні, візерунок бісерної вишивки виношується протягом довгого часу. Над створенням такого шедевру працюють протягом 2 місяців, не покладаючи рук, від 6 до 10 професійних майстринь. Під кожну людину, яка купує або бере сукню на прокат, вбрання ушивають по фігурі. Середня вартість розшитої бісером сукні — 10 тисяч доларів.

Зараз ви читаєте новину «Сукня з бісеру Ольги Куриленко коштує 10 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути