Ексклюзиви
вівторок, 09 квітня 2013 09:41

Скарлетт Йоханссон у прозорій сукні розповіла про нового коханого

Багато модних критиків вважають одним з головних ознак гарного смаку стриманість. Але деяких дівчат не псує навіть зайва сексуальність. Наприклад, Скарлетт Йоханссон практично завжди виглядає приголомшливо навіть у найбільш відвертих вбраннях. А цього разу акторка з'явилася на обкладинці журналу Marie Claire в прозорій сукні і в інтерв'ю розповіла, що нарешті зустріла хлопця своєї мрії.

Для обкладинки травневого номера Скарлетт позувала в прозорій чорній сукні від Dolce & Gabbana з квітковою обробкою. Вбрання досить ризиковане, але актрисі вдалося дотриматись правил хорошого тону. Зірка вже кілька років співпрацює з італійським модним домом і не раз виступала в якості "обличчя" декоративної косметики і ароматів Dolce & Gabbana. Але як зізнається Йоханссон, її істинним модним натхненням є колоритне американське реаліті-шоу RuPaul's Drag Race. "Я одержима цим шоу, - зізналася знаменитість. - Мені подобається макіяж, зачіски, образи. Для мене це стало якимось стильним порятунком".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Красу Скарлетт Йоханссон не стали підкреслювати одягом

У супровідному інтерв'ю актриса також розповіла про свого коханого, французького менеджера Ромена Дорьяка. "Ми нещодавно були в одному нью-йоркському клубі. Вечірка виявилася приголомшливою. Ми танцювали весь вечір і на наступний день вирішили, що ми кращі танцюристи на світі! Все відбувалося немов у гарячці, і, думаю, ми так смішно виглядали разом".

Незважаючи на нове захоплення (нещодавно на пальці Скарлетт з'явилася симпатична каблучка, і представникам зірки довелося спростовувати чутки про заручини), актриса визнає, що ще не зовсім оговталася після розлучення з Раяном Рейнолдсом у 2010 році.

"Ну, не так давно це і було, - говорить зірка. - Хоча у мене було достатньо часу, щоб оцінити подію і рухатися далі. Знаєте, з віком краще впізнаєш себе, і це допомагає будувати стосунки".

Зараз ви читаєте новину «Скарлетт Йоханссон у прозорій сукні розповіла про нового коханого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути