Ексклюзиви
четвер, 08 листопада 2012 12:26

Скарлетт Йоханссон зробила собі примітивне татуювання

Відома голлівудська актриса Скарлетт Йоханссон зробила собі нове татуювання. Новий малюнок на тілі зірки порядком здивував багатьох її шанувальників - зображення виявилося настільки примітивним, немов би його намалювала трирічна дитина.

27-річна Скарлетт Йоханссон вирішила порадувати себе новим татуюванням. Відзначимо, що у неї вже є кілька малюнків на тілі. Це два непомітних з'єднаних колечка на щиколотці правої ноги, на передпліччі лівої руки у неї кругле кольорове татуювання, що зображає схід сонця над морем, на правій руці у Йоханссон чорний браслет, що нагадує намистини чоток. Деякі припускають, що у Скарлетт є й інші татуювання, яких ніхто, крім самих близьких, не бачив.

І ось днями Скарлетт Йоханссон під час свого візиту в Париж вирішила набити собі новий малюнок на тіло. 27-річна голлівудська актриса відвідала виставку відомого французького татуювальника і художника графіті Фузі Увтпк, яка нещодавно відбулася в салоні Le. Мабуть, артистка настільки надихнулася його незвичайними роботами, яким властивий абсолютно дитячий стиль, що зважилася набити татуювання у майстра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-чоловік Скарлетт Йохансон одружився з актрисою

На своєму офіційному сайті Фузі Увтпк виклав декілька знімків із зустрічі з голлівудською знаменитістю, в тому числі і фотографію нового татуювання Йоханссон, яке тепер прикрашає її тіло на правому боці на ребрах. Проте численні шанувальники актриси, побачивши малюнок, були буквально шоковані зображенням. Справа в тому, що нове тату являє собою підкову, зверху якої написано слово Lucky, а знизу - You, що перекладається з англійської як "Пощастило тобі!"

Однак справа не тільки в самому зображенні, але і в його стилі. Деякі відзначили, що татуювання має тюремний характер, а хтось пожартував, заявивши, що Йоханссон непомітно для всіх відсиділа за ґратами. Сама актриса воліє не коментувати нове тату. У своїх інтерв'ю, коли мова заходила про її малюнки на тілі, вона не раз стверджувала, що вони роблять її щасливою, більш того, в кожен з них вона вкладала свій особливий сенс, про який категорично відмовлялася говорити.

Зараз ви читаєте новину «Скарлетт Йоханссон зробила собі примітивне татуювання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути