Ексклюзиви
середа, 21 листопада 2012 09:34

Скарлетт Йоханссон закрутила роман з журналістом

Актриса Скарлетт Йоханссон два роки тому дуже важко переживала розлучення. За її словами, вона мало не впала в депресію. Тепер же зірка з легкістю рве стосунки і починає нові.

У жовтні знаменитість розійшлась з Нейтом Нейлором, з яким зустрічалася більше року. Але жодних сліз, жалю і скарг на нещасне особисте життя. Скарлетт вже з'являється з новим коханим. Журналісти The New York Post навіть з'ясували, що бойфренда зірки звуть Ромен Дор'як.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Скарлетт Йоханссон зробила собі примітивне татуювання

Дор'як - колишній редактор французького арт-журналу Clark, а в даний час працює менеджером в одному з креативних агентств. Також журналісти припускають, що познайомив Романа зі Скарлетт їхній спільний знайомий, майстер по татуюванню Фузі, який нещодавно зробив актрисі наколку у вигляді підкови і напис Lucky You в області грудної клітини.

New York Post уточнює, що Йоханссон і Дор'яка не раз бачили разом, наприклад в минулий четвер в Beatrice Inn. За словами очевидців, молоді люди виглядали закоханими, увесь час трималися за руки і разом виходили на вулицю покурити. На думку світських оглядачів, Ромен - досить приємний молодий чоловік. А деякі шанувальники актриси вже схрестили пальці в надії, що стосунки пари триватимуть довше, ніж стандартний п'ятихвилинний голлівудський роман.

Зараз ви читаєте новину «Скарлетт Йоханссон закрутила роман з журналістом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути