субота, 03 березня 2012 10:45

Сукні для балу прикрашають бантами і пір'ям
15

Фото: фото: Аріна КАНТОНІСТОВА

1 березня у Вінниці пройшов п'ятий щорічний студентський бал. Зібралося близько 200 учасників.  Близько 6-ї вечора студентів від міськвиконкому повезли на двох муніципальних автобусах до  заміського ресторану, де  традиційно проводять акцію.

Бал починається о 19.00. Звучить вінницький камерний симфонічний оркестр "Арката".   Дівчата у вечірніх сукнях, хлопці у костюмах, деякі у смокінгах.

Кілька дівчат прийшли у весільному одязі.

"Це плаття з натурального шовку спеціального крою для балів 18-го сторіччя. Його купувала за кордоном моя знайома, у ньому ж вона ходила на різдвяний бал. Я більша за неї, тому нічого тиждень не їла, аби влізти", - сказала дівчина у сукні кольору слонової кості.

Деякі студентки сукні шили спеціально для балу. Одну з найоригінальніших представила  Тетяна, схожа на Періс Хілтон. Вона прийшла у тісній сукні яскраво-рожевого кольору, із низом, оздобленим пір'ям. Ззаду - широкий фіолетовий бант з хвостами до подолу.

"Шила сама. Взяла шматок тканини-стрейч. Верх прямий-відкритий. Тому ніяких викрійок не знадобилося.   Пір'я нашивала чотири дні. Навіть на пари не ходила. Мама вже кричала: "Таня, давай на навчання збирайся!". Та як я піду, у мене ж до балу ще плаття не готове! Крім цього, я не швачка. Плаття собі шити  спробувала кілька разів. Але у цьому вперше вирішила вийти на люди", - розповіла Тетяна.

Студентів пригостили різноманітними канапками, фруктами та шампанським. Міцних напоїв не пропонували. Наприкінці вечора вивезли величезний торт із їстівною заліковою книжкою зверху. Ним пригостили усіх охочих.

Головною подією свята стало нагородження королеви та короля балу. Їх обирали журналісти.

Переможець Владислав у смокінгу весь вечір професійно танцював з партнеркою бальні танці.

Королева Тетяна одягла сіро-рожевий костюм. Зверху корсет, низ - довга спідниця з воланами. Коли пара танцювала, замок спідниці розстібнувся.

Бал закінчився о 22 год.

Зараз ви читаєте новину «Сукні для балу прикрашають бантами і пір'ям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути