понеділок, 05 грудня 2011 14:15

Шпильку-метелика часто плутають з живим метеликом
9

Фото: фото: Євген Колесник

Киянка Ольга Гаркут робить прикраси методом гальванопластики. Листя, пір'я і метеликів у спеціальній ванні покриває шаром міді або нікелю. Каже, що такі аксесуари додають жінкам природності.

"Така біжутерія дешевша, ніж прикраси з колекцій відомих кутюр'є, але по красі і витонченості нітрохи їм не поступається. З листя, метеликів і пір'я роблю шпильки, сережки і підвіски. Такі прикраси вигідно відтіняють природність жінки, підкреслюють її чарівність і витонченість", - розповіла кореспонденту Gazeta.ua Ольга Гаркут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 речей, які цієї зими повинна мати у гардеробі кожна жінка

"Темноволосим підійдуть аксесуари з яскравої міді або нікель. Ці матеріали вигідно виділятимуться на темному волоссі. Блондинкам більше пасуватиме темна мідь", - додала вона.

Також майстриня розповіла, що шпильку-метелика часто плутають з живим метеликом.

"Якось прийшло двоє дівчат. Принесли цілу купу метеликів, попросили з них зробити сережки і брошки. Розповіли, що спеціально їздили в якесь село, щоб наловити метеликів. Потім розказували, що на роботі колеги не могли второпати, чого це живий метелики сидять на їхніх плечах. Коли одягаю таку прикрасу, перехожі теж часто кажуть: "Дівчино, вам на плече сів метелик".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дизайнер створив аксесуари для сором'язливих

Займатися гальванопластикою Ольга почали у серпні. Матеріали для роботи збирає у ботанічному саду разом зі своїм псом Джеремі.

"Перший раз збирала листя сама, а наступного разу мені почав допомагати Джеремі. Наклала листя у торбинку і сіла перепочити. Дивлюся, а він несе у зубах 5 листочків гінкго і 3 воронячі пір'їни. Тепер збирає це добре під час кожної прогулянки. Ніяк не можу його відучити", - поділилася Ольга Гаркут.

Зараз ви читаєте новину «Шпильку-метелика часто плутають з живим метеликом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути