пʼятниця, 02 квітня 2021 16:00

Спеціальний гель зробить відбілювання зубів безпечним

Спеціальний гель зробить відбілювання зубів безпечним
Емаль відновлюється самостійно, але результат помітно кілька років. Фото: pixabay

Щоб мати сяючі зуби, люди вдаються до різних методів.

Хтось чистить содою, обирає спеціальні дорогі пасти, чи втирає вугілля в емаль, пише beautyinsider.

Стоматологи ж відбілюють зуби технологією ZOOM - це безпечно. Лікар визначає вихідний і бажаний відтінки, потім закриває губи і ясна спеціальною плівкою, а на зуби наносить відбілювальний гель. Завдяки впливу спеціального апарату на поверхні він активізується. Так можна видалити пігментацію у верхніх і нижніх шарах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лікар розповів, як носіння медичних масок шкодить зубам і яснам

Дослідження та досвід пацієнтів вказують на те, що така процедура в лікаря є безпечною. Водночас у гелі містяться хімічні речовини, які спричиняють підвищення чутливості зубів. Тому кілька днів після процедури треба дотримуватися спеціальної білої дієти та рекомендацій стоматолога. Інакше може бути негативна реакція на холодну і гарячу їжу, тверді продукти, барвники.

Емаль відновлюється самостійно, але результат помітно кілька років. Після всіх сеансів лікар використовує спеціальний гель для фторування емалі, дозволяючи прискорити процес відновлення.

Більшість ще з дитинства знає, що цукерки та газована вода шкідливі для здоров'я зубів. Та це далеко не повний перелік продуктів, які мають негативний вплив на них. Кислі продукти та ті, що прилипають до зубів, є найгіршими для їхнього здоров'я, тому що вони зношують захисну зубну емаль. Внаслідок цього люди стають вразливішими до інфекцій. Споживання цих продуктів також призводить до пожовтіння зубів та підвищеної чутливості.



Зараз ви читаєте новину «Спеціальний гель зробить відбілювання зубів безпечним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути