четвер, 08 грудня 2011 15:11

Шоколадний масаж виводить шлаки і робить шкіру пружною
5

Фото: фото: Володимир МУКАН

Столичні салони краси пропонують шоколадний масаж. Використовують спеціальну суміш гіркого несолодкого шоколаду та мікроелементів. Нею намащують усе тіло. Це покращує кровообіг, обмін речовин, розщеплення жирів, виводить шлаки і робить шкіру пружною та зволоженою. У салоні краси "Глазурь" неподалік Національного палацу "Україна" послугу пропонують за 600 грн.

Масажистка Марина Водяну, 32 роки, спершу наносить на тіло скраб, щоб прибрати відмерлі частки шкіри. Потім змиває засіб зі шкіри й починає наносити густий теплий шоколад, одночасно погладжуючи та розминаючи тіло клієнтки. На одного клієнта витрачає 300-500 г суміші. Далі загортає в поліетилен на 15-20 хв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Британські кондитери створили гігантську плитку шоколаду вагою 6 тонн

"Шоколадний масаж протипоказаний людям, які мають алергію на шоколад і мають сильні подразнення шкіри. Але за шість років ще ніхто з алергіків до мене не потрапляв. Постійні клієнти ходять три-чотири рази на місяць. Бо ефекту від процедури вистачає приблизно на тиждень. Шкіра після нього омолоджується. Серед наших клієнтів є жінки 60-70 років. Ходять і чоловіки. Але найбільше жінок за 30.

Особливо часто ходять під Новий рік або 8 березня Торік перед Новим роком клієнтки попросили не просто зробити шоколадний масаж, а залити їх шоколадом, щоб весь рік був у шоколаді", - розповіла Марина Водяну.

Двогодинний сеанс шоколадного масажу коштує від 600 грн.

Зараз ви читаєте новину «Шоколадний масаж виводить шлаки і робить шкіру пружною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути