субота, 22 вересня 2012 11:45

Собака вилікував вилітання дисків з хребта

Автор: Фото: Уляна Тимків
  Пес Декс забрав хворобу господаря
Пес Декс забрав хворобу господаря

"Мій лікар – собака. Він вилікував мені спину, – розповідає 54-річний Олексій Литвиненко. - В мене вилітали диски з хребта. Ніякі лікування і вправляння не допомагали, аж поки одного вечора на нашому з дружиною подвір'ї не з'явився приблудний пес".

Олексій згадує, що жінка не відразу погодилась надати притулок тварині, адже тоді у них вже була одна собака на господарстві.

"Це зараз вона прокидається вранці і біжить Дексу кашу варити", - продовжує Олексій.

"Декс прийшов до нас такий худющий, брудний, що я й вирішив його відчистити і впустив у будинок, – ділиться спогадами чоловік. – Він від мене просто не відходив. Буквально за місяць я помічаю, що мене давненько не боліла спина. Я до лікаря – все добре, а зовсім скоро Декс почав кульгати, вивертатись на бік. Думаю, що з собакою, може хтось копнув? Ми його до ветеринара, а нам кажуть - проблеми з хребтом у вашого собаки. Мені мову відняло".

Автор: Фото: Уляна Тимків
 

З того часу Олексій почав спостерігати за домашніми тваринами. Не тільки своїми. В блокноті робив записи.

"Я весь час був у роздумах, спостерігав, аналізував, пригадував і нарешті зрозумів, що ми просто не звертаємо уваги на такі речі. А вони існують, – ділиться чоловік. - От в моєї сестри кіт весь час лягав їй на живіт. Кажу їй, йди перевір свої нутрощі. Вона злиться, мовляв, її нічого не болить, чого болячки всякі вигадую. Але таки набрид я їй своїми проханнями – пішла на УЗД. Виявилось, що у неї пісок в нирках. Так, це не смертельна хвороба, але легше пісок з нирок вивести, ніж камінці, правда ж? А хто має акваріум, подивіться трохи за рибами. Коли хтось в хаті хворіє, в акваріумі обов'язково щось дивне відбувається, або якогось малька з'їдять, або плавок якійсь рибі відгризуть. Буває, що апетиту не мають. Так вони від вас хворобу забирають. Зверніть увагу на це, вашим здивуванням не буде меж, коли запримітите те, що навчився бачити я".

Зараз ви читаєте новину «Собака вилікував вилітання дисків з хребта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути