Ексклюзиви
пʼятниця, 24 березня 2017 22:39

Шість відомих візажистів дають уроки краси у мережі

Шість відомих візажистів дають уроки краси у мережі
Зіркові візажисти консультують модниць у мережі. Фото: glavcom.ua

У мережі шаленою популярністю користуються відео-уроки з макіяжу. Візажисти, що співпрацюють з світовими Будинками моди регулярно діляться секретами у відеоблогах на каналі YouTube.

Дивіться підбірку з шести візажистів, що дають професійні поради у сфері краси.

Шарлотт Тілбері

Британка одна з найбільш відомих візажистів індустрії моди. Створює макіяж для показів всесвітніх брендів, супермоделей та голлівудських актрис. Власний канал на YouTube Тілбері присвятила секретам макіяжу. Регулярно розповідає, як правильно наносити косметику, доглядати за шкірою та завжди виглядати чарівно.

Віолетт

Міжнародний консультант бренду Dior по макіяжу. Віолетт – справжня зірка мережі. На своєму офіційному каналі на YouTube регулярно публікує свіжі ролики. Створює в ході робочого процесу та поза роботою. Ділиться короткими відео, в яких демонструє, як швидко та просто зробити стильний практичний макіяж.

Венді Роу

Венді Роу співпрацює з Сієнною Міллер та Ніколь Кідман. Займає крісло візажиста Будинку моди Burberry. Дає професійні поради зіркового макіяжу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гарний макіяж можна зробити за допомогою вареного яйця

Ліза Елдрідж

Креативний директор по макіяжу бренду Lancome. Її називають однією з головних YouTube-зірок в категорії "краса". Успіх Елдрідж в онлайн-просторі зробив її королевою серед всіх інших відеоблогерів. Доступно, цікаво та по суті розповідає про всі тонкощі якісного макіяжу на всі випадки життя - від побачення до бізнес-зустрічі.

Джеймі Грінберг

Візажист Крістен Стюарт та Кейлі Куоко, наслідуючи приклад своїх колег, також веде відеоблог в мережі. У ньому відповідає на найпоширеніші питання шанувальників з різних країн світу про макіяж. Наочно показує чимало хитрощів, здатних миттєво перетворити обличчя. Наприклад, як правильно наносити тональний крем, щоб уникнути ефекту маски або як обрати помаду так, щоб візуально збільшити губи.

Моніка Бландер

Візажист з Лос-Анджелесу, Моніка створює макіяж для таких зірок, як Джессіка Альба та Роузі Хантінгтон-Уайтлі. Її канал на YouTube налічує майже 200 тис. користувачів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Нова Бріжіт Бардо" стала обличчям весняної колекції макіяжу Chanel

Зараз ви читаєте новину «Шість відомих візажистів дають уроки краси у мережі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути