понеділок, 15 лютого 2021 15:22

"Сіль і перець". Які зараз тренди у фарбуванні волосся
4

Серед трендів у фарбуванні волосся залишаються натуральні відтінки
Фото: надане Оленою Росошенко
Серед трендів у фарбуванні волосся залишаються натуральні відтінки
Серед трендів у фарбуванні волосся залишаються натуральні відтінки
Серед трендів у фарбуванні волосся залишаються натуральні відтінки

2021 рік продовжує диктувати натуральність у всьому. Це стосується і трендів у фарбуванні волосся. Хоча прихильники яскравих рішень також знайдуть для себе модні ідеї. Про основні тренди у фарбуванні волосся розповіла для Gazeta.ua стилістка і перукарка Олена Росошенко.

"У фарбуванні волосся актуальною залишається коричнева гама. Вона досить універсальна і різноманітна - налічує близько 200 тонів. Але при виборі відтінку слід правильно вибрати теплий чи холодний тон. Жінкам із смаглявою шкірою підійде коричневий із переливами рудого, червоного та бронзового. Світлошкірим варто обирати відтінки з чорними, попелястими і кавовими вкрапленнями", - сказала Олена.

Серед коричневих кольорів у тренді будуть молочний шоколад, капучино, мокко, гіркий шоколад, морозний каштан, червоне дерево і кориця.

"До слова, останній відтінок пасує не всім, але при грамотному поєднанні з типом зовнішності творить дива трансформації. Колір кориці складається з золотих, мідних, медових, пшеничних і коричневих пів тонів".

Світлі кольори, як завжди, не виходять з моди.

"Жінкам, які комфортно почуваються в образі блондинок, або ж власницям світлого волосся слід звернути увагу на трендові відтінки. Наприклад, ванільний блонд, який ще називають шампань, на волоссі виглядає природно й елегантно, добре поєднується із золотавими пасмами. Також залишаються модними пісочний колір, пшеничний, попелястий і бежевий блонд, платина", - зазначила стилістка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не треба боятися недосконалостей": у тренді натуральні брови

У техніці складного фарбування кардинальних змін не передбачається. Допускається використання декількох відтінків в одній зачісці, аби розставити необхідні акценти.

"Актуальними залишаються техніки Аir Touch, омбре, сомбре, мелірування, меландж, шатуш або каліфорнійське мелірування. 2021 року набирає популярності фарбування в техніці нюд. Нюдовый колір волосся - це щось середнє між теплим золотавим блондом і холодною платиною. Відтінок настільки природній, що майже не привертає до себе увагу, але виглядає стильно. Ще одна цікава техніка фарбування має назву "сіль і перець". За її допомогою майстер-колорист "грає" з холодною палітрою - платиновими, сріблястими та чорними відтінками. Тут важливий плавний перехід від темного до найсвітлішого тону".

Головною помилкою під час миття голови є занадто сильне втирання шампуню у шкіру. Так пошкоджується кутикула волосся, що призводить до його випадіння, заявив перукар Бред Мондо на своєму YouTube-каналі.

Зараз ви читаєте новину «"Сіль і перець". Які зараз тренди у фарбуванні волосся». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути