пʼятниця, 02 грудня 2011 11:45

Рудоволосі жінки — найзагадковіші
7

Ірма Вітовська
Анастасія Стоцька
Рима Зюбіна
Слава з “НеАнгели”
Анастасія Снадная з групи “А.Р.М.І.Я”

Рудий колір волосся — на піку моди — вважає італійський дизайнер Джузеппе Ассольві. У Києві він давав майстер-клас з перукарського мисттецтва.

"Руда жінка — загадкова. Насичений рудий особливо личить жінкам з оливковим кольором шкіри і карими очима. Якщо пофарбували коси у рудий, використовуйте пудру і рум'яна персикового відтінку. Очі підводьте коричневим або зеленим олівцем. Гарно дивитимуться намальовані коричневою тушшю вії".

Рудоволосим не можна малювати губи червоною помадою. "Насичений червоний колір на устах перетворює рудоволосу жінку на легкодоступну. Якщо помада чи блиск — то тільки рожевий або рожево-бежевий".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У червоній білизні легше знайти коханця

Радить, як підібрати гардероб рудоволосій дівчині — від білизни до верхнього одягу. "Ніяких трусиків і ліфчиків концентрованого червоного чи оранжевого кольорів. Краще обрати білизну холодних відтінків. Засмаглу шкіру воно робитиме ще золотішою, бліду — освіжить".

Рудим личить чорний, коричневий, синій, зелений.

"Не обирайте рудих дублянок і шуб — ви потонете у кольорі, обличчя стане невиразним навіть при насиченому макіяжі. Найкраще одягти зелене пальто або коричневу шуба. Личитимуть чорні і коричневі шкірянки. Якщо сукня — то зелена, синя або асфальтно-сіра. Кофти і блузи — білі, сині, голубі, бірюзові, але ніяких фіолетових і жовтих".

Рудий колір волосся мають модель і телеведуча Інна Цимбалюк, актриси Ірма Вітовська і Рима Зюбіна, співачки Анастасія Стоцька, Анастасія Снадная з групи "А.Р.М.І.Я", Слава з "НеАнгели". У рудий пофарбувалася на зйомки одного з кліпів співачка Ірина Білик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кольорові панчохи лікують від осінньої депресії

"Золоте" волосся – це символ вогню та ворожнечі, - каже психолог Лідія Белінська. - Руді генетично старші за блондинів і брюнетів. Уперше вони з'явилися в Африці 100 тисяч років тому. Рудими були неандертальці.

Рудоволосі вперті і затяті, завжди впевнені у собі і власній парвоті. Не прислухаються ні до чиєї думки, бо вважають логічною і правильною тільки власну. З ними важко, бо характер непростий. Але за любов і увагу руді віддячують сповна. Вони щирі, хоча навіть через дрібну образу можуть замкнутися у собі. Вперті, але цим самим притягують для себе багато шанувальників. Легко спалахують у сварках, але найшвидше згасають і пробачають".

Зараз ви читаєте новину «Рудоволосі жінки — найзагадковіші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути