понеділок, 10 січня 2022 13:04

Рецепти вічної молодості від Джей Ло та пружної шкіри від Візерспун: які beauty-секрети мають зірки
5

Американська топмодель Кендал Дженнер раніше мала проблемну шкіру. Їй вдалося побороти важку форму акне. Зірка вдавалася до лазерного лікування запалень, але зізнавалася, що задовго до першого сеансу стан шкіри покращився. Як розповіла модель, їй мати-бізнесвумен Кріс Дженнер порадила якомога менше торкатися руками обличчя. А також ретельно стежити за гігієною всього, до чого торкається шкіра.

Дженнер припинила чіпати обличчя, регулярно обробляла екран смартфона антисептичним засобом і змінила звичайний рушник у ванній на одноразові паперові серветки. Через кілька тижнів запалень стало значно менше, повідомляє Cosmopolitan.

Американська акторка Кейт Гадсон теж ділилася секретами краси. Вона розповіла, як рятує обличчя від набряків. Хоч голлівудська зірка і дотримується здорового способу життя, але від улюблених пасти й коктейлю не відмовляється. А якщо на ранок після вечірки обличчя набрякло й має сіруватий колір, Гадсон вдається до власного рецепту порятунку.

Акторка набирає в миску холодну воду, додає кубики льоду й занурює туди обличчя на 30 сек. Виринає і повторює так щонайменше двічі. Гадсон запевняє, що температурний контраст тонізує, прибирає набряки й робить колір обличчя яскравим і свіжим.

Американська топмодель Кендал Дженнер раніше мала проблемну шкіру. Їй вдалося побороти серйозну форму акне
Фото: instagram.com/kendalljenner
Американська акторка Кейт Гадсон розповіла, як рятує обличчя від набряку
Раніше американська співачка Аліша Кіз страждала від акне, тому майже не з'являлася на публіці без макіяжу
Нещодавно американська артистка Дженніфер Лопес поділилася, що наносить щодня сонцезахисний засіб ще з підліткового віку
Американська кінозірка Різ Візерспун має сяючу, гладку шкіру й тонку талію

Раніше американська співачка Аліша Кіз страждала від акне, тому майже не з'являлася на публіці без макіяжу. Вона мріяла про бездоганну шкіру. Та після фотосесії, на якій фотографиня попросила зірку позувати без макіяжу, Кіз ось уже п'ять років не користується декоративною косметикою. Щотижня без макіяжу шкіра ставала чистішою.

"Мені було ніяково, але вельми цікаво. Після цього досвіду я відчула звільнення та зрозуміла, що не хочу більше підганяти себе під чиїсь нереалістичні стандарти, рамки й перестала робити макіяж навіть на червону доріжку", - зізналася вона в інтер'ю.

Нещодавно американська артистка Дженніфер Лопес поділилася, що наносить щодня сонцезахисний засіб ще з підліткового віку. Цьому її навчила мати. Ультрафіолет - одна з причин старіння шкіри, тому варто потурбуватися про захист.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До пластики й трьох пологів: блогерка Стужук показала кадри 10-річної давнини

Американська кінозірка Різ Візерспун має гладку шкіру, яка сяє, і тонку талію. Як запевняла акторка, цим завдячує правильному режиму пиття. Саме чиста негазована вода допомагає не переїдати, підтримувати рівень вологи в епідермісі й залишатися активною.

Артистка Настя Каменських поділилася з підписниками, які має правила харчування напередодні свят. Вона застерегла користувачів мережі, що не можна голодувати й урізати різко раціон.

Зараз ви читаєте новину «Рецепти вічної молодості від Джей Ло та пружної шкіри від Візерспун: які beauty-секрети мають зірки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути