середа, 22 вересня 2021 09:00

П'ять речей із б'юті-рутини, щоб подолати осінній стрес

П'ять речей із б'юті-рутини, щоб подолати осінній стрес
Після довгого робочого дня набрати ванну з водою, додати ароматизованих бомбочок і поніжитися стільки, скільки хочеться - це не мрія, а реальність. Фото: pixabay

Осінь вже давно називають порою депресії та туги.

Через нав'язливий холод після теплого літа буває важко звикнути до нового ритму життя.

Щоб перехід у новий сезон був менш стресовим, варто більше часу приділяти собі. Gazeta.ua зібрала добірку ритуалів догляду за собою, які принесуть жінці спокій та насолоду. Вони допоможуть заспокоїтись і впоратись із стресом.

1.Маска. Відмінний спосіб нарешті потурбуватись про шкіру, яка також страждає від зміни погоди. Маску можна обрати за допомогою консультанта, або ж купити ту, про яку давно мріяли, але не наважувались.

2. Ванна. Після довгого робочого дня набрати ванну з водою, додати ароматизованих бомбочок і поніжитися стільки, скільки хочеться - це не мрія, а реальність, яку можна собі дозволити. Всім відомий факт, що вода має властивість заспокоювати.

3. Чай. Варто заварити смачний чай і додати до нього прянощі для неймовірного запаху. Якщо ще й приготувати до нього печиво власноруч, то насолода і гарний настрій гарантовані.

4. Скраб для тіла. Ця річ принесе задоволення завдяки неймовірному запаху і вигляду та стану шкіри після його застосування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Варіанти поз для фото, щоб отримати максимально красиві знімки

5. Смузі. Якщо приготувати смузі із корисних та доступних продуктів, то й настрій покращиться і здоров'я і краса.

Какао – смачний напій, але також і корисний для здоров'я. У його складі є вітаміни, мінерали, вуглеводи, які потрібні для діяльності різних систем організму. У какао багато антиоксидантів, що впливає на процеси старіння в організмі та тривалість життя.

Зараз ви читаєте новину «П'ять речей із б'юті-рутини, щоб подолати осінній стрес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути