пʼятниця, 07 жовтня 2011 12:48

Підбирати відтінок волосся треба за кольором обличчя

Підбирати відтінок волосся треба за кольором обличчя

Цієї осені буде модним волосся рудих та червоних відтінків. Про це розповіла завідувачка кафедри дизайну Київської академії перукарського мистецтва Аліса Філімонова.

"Популярністю користуватимуться платиновий блонд, рудий та коричневий колір волосся. Також в актуальних зачісках мають бути присутніми коричневі, шоколадні, руді та червоні відтінки", - сказала вона.

"Рудий колір буде фішкою сезону. Для тих, хто не зважиться пофарбувати волосся в яскраво-рудий колір, можу порекомендувати легкий відтінок рудого. Він гарно виглядатиме на чорному і каштановому волоссі", - додала Аліса Філімонова.

Блондинкам перукар радить використовувати для фарбування карамельну палітру.

"Жінкам з таким волоссям можна надати волоссю русих відтінків, пшеничних і лляних кольорів. Від попелястих, яскраво-білих і жовтих відтінків доведеться відмовитися, адже в моді натуральність".

Радить підбирати відтінок волосся, орієнтуючись на колір обличчя.

"Бліда шкіра прекрасно поєднується з рудими локонами. Темні відтінки підійдуть жінкам зі шкірою оливкового кольору. Брюнетки можуть додати в свій образ кілька яскравих прядок червоних відтінків. Жінкам з рожевою шкірою пасуватиме світле волосся".

Зараз ви читаєте новину «Підбирати відтінок волосся треба за кольором обличчя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути