Ексклюзиви
четвер, 29 вересня 2011 09:48

Колір волосся підбирають за кольором вен

Колорист радять підбирати колір волосся в залежності від типу людини: теплий чи холодний. Для цього потрібно дивитись на кисті рук.

- Якщо вени на внутрішній стороні зеленуватого кольору, значить людина належить до теплого типу. Якщо колір вен має більш синє забарвлення, то — холодного. В нас багато типажів споріднених — вени сині, а очі зелені. Сині, сірі, темно-карі очі — більше до холодного. Але очі чайного кольору належать до теплого, - каже колорист Юлія Куніцька із салону "Студія зачісок "Володимир Тарасюк".

Людям теплого типу колорист радить обирати карамельні, золотисті, руді відтінки волосся. Але не червоний, бо він може бути як теплим так і холодним.

- Наприклад, гранат личить більше людям холодного типу. Їм варто обирати шоколадні та бежеві відтінки. Не можна, щоб колір волосся збігався із кольором очей. Тоді волосся зливається з очима, людина стає тьмяна. Але якщо їй додати золотистих пасм, вона стане виразною. Найпростіше людям із голубими очима. Їм личить і білий, і сірий, і темний, і світлий, і мідний. Але за умови, що шкіра здорова.

 

Маска з коньяком зміцнює волосся

Киянка Дарья Мацюцька регулярно робить маски для фарбованого волосся. Для цього змішує оливкову та касторову олію, жовток, коньяк та мед.

- Ця маска допомагає укріплювати волосся. Завдяки вмісту коньяку, кров краще циркулює й потрапляє до коренів волосся. Воно виглядає живим і блищить. До цього розчину можна натерти цибулі. Вона стимулює ріст волосся, - каже Дарья.

 

Зараз ви читаєте новину «Колір волосся підбирають за кольором вен». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути