Ексклюзиви
понеділок, 19 грудня 2011 17:43

Перед Новим роком варто відвідати стоматолога і уникати відряджень

Перед Новим роком варто відвідати стоматолога і уникати відряджень

За два тижні до Нового року треба завершити усі розпочаті і сплановані справи. Так радить київська астролог Ірина Соломка. Вона орендує офіс біля метро Золоті ворота. Стіни її кабінету обклеєні картами зоряного неба і календарями.

"Щоб увійти в наступний рік здоровим, треба за грудень підлікувати усе, що планували в цьому році — запломбувати зуб, видалити бородавку, сходити до гінеколога, почати приймати новий курс ліків. Аби бути багатим, поверніть усі борги і того ж вимагати від своїх боржників. Щоб у 2012 році ваш дім не покидало кохання, освідчуйтеся. Останній тиждень грудня найкращий час робити пропозиції та укладати шлюби".

Не затримуйтеся допізна нароботі. Не гуляйте темними вулицями.

"Люди під кінець грудня стають агресивними, то найважчий період у році. Треба бути особливо обережними на дорозі. Водії порушуватимуть правила. Під кінець року усі починають рухатися і робити усе швидше, ніби намагаючись наздогнати усе, що не встигли. Заради власної безпеки відкладіть подорожі та відрядження".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новорічний стіл коштуватиме українцям 1,5-2,5 тисячі гривень - експерт

Ірина Миколаївна радить обмежити спілкування на вулицях з невідомими людьми, триматися подалі від вуличних собак.

"Повертатися додому темними вулицями буде ще більш ризиковано. Агресивною буде поведінка дворових собак. Почастішають розбійні напади. Люди з неврівноваженою психікою страждатимуть від маніакальних нападів".

Це найкращий період до підготовки до Нового року. Після роботи та на вихідних краще влаштувати шопінг — обновити гардероб, підібрати подарунки рідним і друзям.

"Наступний рік Дракона треба зустріти у червоному вбранні. Сходіть до крамниці і оберіть червону сукню або сорочку, тоді господар року буде прихильним до вас. Подарунки для друзів теж обирайте червоного кольору. Це зніме втому і депресію".

Зараз ви читаєте новину «Перед Новим роком варто відвідати стоматолога і уникати відряджень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути