вівторок, 13 липня 2021 15:30

Перелік напоїв, які провокують целюліт

Перелік напоїв, які провокують целюліт
Газована вода має багато цукру і інших добавок, які шкодять здоров'ю і утворюють целюліт. Фото: pixabay

На появу целюліту впливають різні чинники, зокрема й те, що людина їсть.

Деякі продукти сприяють тому, щоб шкіра була в тонусі, а деякі спричиняють целюліт, пишуть "Коментарі".

Не лише їжа, але й напої можуть стати причиною проблеми. Саме тому про деякі з них варто забути й викреслити з раціону.

Кава - напій, яким не треба зловживати, особливо розчинною. Кофеїн стимулює вироблення адреналіну, тому целюліт буде помітнішим. Краще замінити її на цикорій. Він очищує організм від токсинів і шлаків, допомагає нормалізувати вагу.

Оброблене молоко також продукт-табу для охочих жити без целюліту. Магазинне молоко обробляють у кілька етапів і організм важче його перетравлює. Неперетравлені речовини всмоктуються в кров і відкладаються під шкірою. Це призводить до запальних процесів, набряклості й целюліту.

Газована вода містить багато цукру та інших домішок, які шкодять здоров'ю та утворюють целюліт. Це може робити й мінеральна вода, яку зазвичай п'ють для покращення роботи шлунку. Гази затримують воду в організмі й порушують мікроциркуляцію, тому й з'являються набряклість і застійні процеси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що забрати з раціону, щоб позбутися целюліту

Пиво й сидр містять рослинний естроген - гормон, який транспортує шлаки з життєво важливих органів у ті місця, де продукти розпаду будуть менш небезпечними для організму. Саме там і утворюється целюліт. Алкогольні напої ще й підвищують апетит.

Для боротьби з целюлітом необхідно: нормалізувати харчування, тобто прибрати харчове сміття, яке уповільнює обмін речовин; зменшити шар зайвої жирової тканини; налагодити режим пиття води; позбутися шкідливих звичок; зайнятися спортом або збільшити фізичну активність; збільшити кровообіг і щільність шкіри в проблемних зонах: скраби, холодні й гарячі обгортання, різні антицелюлітні креми, масаж сухою щіткою, LPG-масаж, ручний, вакуумний (банковий) масаж.

Зараз ви читаєте новину «Перелік напоїв, які провокують целюліт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути