пʼятниця, 31 березня 2017 13:24

Перець та часник: дієтолог назвала головні продукти для спалювання жиру

Перець та часник: дієтолог назвала головні продукти для спалювання жиру
Дієтолог назвала продукти, що сприяють спалюванню жиру. Фото: girl-magazine.ru

Весняний сезон — це головний привід скинути зайву вагу. Бажаючим схуднути дієтологи радять обов'язково включати в раціон продукти, які сприяють спалюванню жиру. Вони вимагають великих енергетичних витрат на їх засвоєння.

Фахівець з Великобританії зі схуднення Мей Сімпкін назвала продукти, які надають максимальний ефект витрати калорій та спалювання жирів.

"Включивши в свій раціон деякі продукти, можна успішно скинути кілька кілограмів за рахунок термогенеза - процесу утворення тепла в м'язах та шлунково-кишковому тракті", - сказала Мей Сімпкін.

У список продуктів дієтолог внесла червоний гострий перець. Він багатий капсаїцином, який спонукає білі жирові клітини включатися в енергообмін тіла. Такого ефекту можна досягти вживаючи імбир.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гаряча ванна змушує організм спалювати калорії

Серед інших спецій інтенсивно витрачати жир організм змушують чорний перець, гірчиця та часник.

Також з метою схуднення корисно регулярно їсти цільнозернові крупи, зелень, білки та овочі багаті клітковиною. Процес травлення посилюється, отже організм витрачає більше енергії.

"Білкова їжа має ефект термогенеза за рахунок складних для засвоєння елементів. Наприклад, близько 30% калорій, що містяться в м'ясі, витрачаються вже в процесі травлення", - розповіла експерт.

Правильний раціон, тренування, режим дня — кожна дівчина має власні секрети гарного тіла. В одному з інтерв'ю, стиліст та модель Надя Шаповал розповіла, яких правил дотримується вона.

Зараз ви читаєте новину «Перець та часник: дієтолог назвала головні продукти для спалювання жиру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути