Ексклюзиви
середа, 27 січня 2021 00:42

"Пенсіонерок" практично не залишилося. Кожна жінка хоче виглядати стильно"

Після послаблення карантинних обмежень варто оновити гардероб, змінити зачіску чи стиль макіяжу.

Автор: надане Кирилом Савченком
  Стиліст дав поради в виборі іміджу
Стиліст дав поради в виборі іміджу

Стиліст 33-річний Кирило Савченко розповів Gazeta.ua, як часто потрібно змінювати імідж та як підібрати стиль.

"До стилістів часто звертаються через те, що сталися зміни на роботі. Наприклад, підвищили на роботі з менеджера до директора, тому людина має виглядати відповідно. Однак за правилами потрібно щороку себе "обнуляти". Людина розвивається, світогляд розширюється, смаки в одязі змінюються і відповідно хочеться змінити зовнішній вигляд. За період карантину ми засиділися вдома, тому після завершення локдауну треба оновити себе, створити нове амплуа. Однак вибір між підібрати імідж самотужки чи звернутися до фахівця залежить від того, чи є час на себе. Зараз більшість повернулася в офіси, тому може не вистачати часу на те, щоб приділити увагу собі та своїй шафі. Моїм клієнтам стало комфортніше, щоб я привозив речі до них додому. Також ходять до тих салонів краси, в яких майстри роблять манікюр, педикюр та стрижку одночасно, щоб вкластися в 1 год. Люди почали берегти свій час", - сказав Савченко.

Чоловік стверджує, що за можливості треба пройти декілька курсів у сфері моди, дізнатися який фасон одяга і зачіска більше підходять.

"Більшість чомусь вважає, що краще придбати "кричущі" футболки з написом відомого бренду, ніж прості речі, які підходять. Раджу пройтися магазинами, підібрати декілька різних образів класичного, вуличного чи іншого стилів і зрозуміти, в якому найкомфортніше. Перед тим, як відправитися в магазини, можна продивитися приклади образів і завантажити ті, які сподобалися, на телефон. Так зможете швидше знайти те, що треба. А фахівець зможе порадити, в чому буде краще", - розповів стиліст.

Савченко впевнений, що вже критерії в виборі іміджу для старших та молодих жінок стерлися.

"Зараз "пенсіонерок" практично не залишилося. Кожна хоче виглядати стильно і доглядати за собою незалежно від віку. Головне - в 50 років дуже "не молодіти" в плані одягу чи макіяжу. Це буде виглядати безглуздо. Також неправильно вчиняють ті, хто в 60 років хочуть виглядати на 20 з допомогою пластичних операцій. З віком кожа розтягується, тому краще потроху робити її еластичною і не одразу обягувати великою кількістю ботокса, тюнінга і так далі. І починати треба в 30 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порадили способи укладки волосся в домашніх умовах

Якщо молодь відносить себе до певної субкультури, то все одно треба залишатися собою. Покоління Z запевняє, що витрачає на одяг небагато і цінує унікальність, функціональність. У той же момент представники нового покоління намагаються скопіювати стиль популярного блогера,. Не треба бути копірайтером, краще носити те, в чому комфортно. Особистість має існувати", - порадив він.

Жінка з будь-яким типом фігури і в будь-якому віці завжди може мати стильний вигляд. Адже для того, щоб гарно одягатися, не потрібно наймати персонального стиліста та купувати дорогезний одяг. Достатньо просто знати базові правила підбору гардеробу.

Зараз ви читаєте новину «"Пенсіонерок" практично не залишилося. Кожна жінка хоче виглядати стильно"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути