вівторок, 24 квітня 2012 10:58

Ожиріння лікують без хірургічного втручання та дієт

Ожиріння лікують без хірургічного втручання та дієт

Можна постійно замовчувати проблему зайвої ваги, вважати це косметичним дефектом, втішати себе конституціональними особливостями тіла, віджартовуватися або носити коригуючу білизну, але ожиріння нікуди не дінеться. Воно буде і далі розвиватися і вбивати ваш організм зсередини.

Ожиріння, просто кажучи, - це надмірне накопичення жирових відкладень в організмі. При ожирінні жир накопичується в підшкірній жировій клітковині, а потім обволікає внутрішні органи людини, це найбільш небезпечна стадія ожиріння, оскільки на цій стадії внутрішні органи починають потихеньку відмирати.

На сьогоднішній день існує безліч причин ожиріння, але найбільш частими з них є:

Порушення метаболізму;

Переїдання;

Малорухливий спосіб життя;

Психологічні проблеми;

Харчова алергія.

Щоправда, зараз з'явилася нова, і досить актуальна причина хвороби - їжа перед монітором або телевізором. Адже відволікаючись від їжі, ми не помічаємо, скільки з'їли, звідси і виникає зайва вага. Ожиріння дає імпульс до розвитку цукрового діабету, гіпертонії, ішемії, артриту, онкологічних захворювань і т. д. Тому боротися з ним необхідно, але не самотужки, а за допомогою фахівців. Безумовно, знайти справжню причину ожиріння може тільки кваліфікований фахівець дієтолог.

Медичний центр "НоуХауМед" спеціалізується в області лікування ожиріння без дієт і хірургічних втручань вже більше 10 років. До того ж, центр "НоуХауМед" створений за принципом об'єднаної комплексної системи, яка забезпечує повну діагностику, лікування та профілактику різних захворювань, що дозволяє клієнтам медичного центру вирішувати практично будь-які проблеми в межах одного центру.

Фахівці центру "НоуХауМед" використовують у своїй роботі новітні медичні технології: дієві методики, що пройшли випробування в Європі, а також найновіші досягнення медичної науки всього світу, які довели свою ефективність і безпеку.

Однією з таких методик є унікальна німецька програма зниження ваги "Форммед". Ця програма не тільки допомагає зменшити масу тіла без шкоди для здоров'я, а й нормалізує рівень цукру в крові і відновлює обмінні процеси в організмі. Ця програма, починаючи з 1992 року, успішно застосовується в європейських клініках. Програма "Форммед" дає постійний результат, тобто після закінчення лікування людина не набирає надмірну вагу і відчуває себе чудово.

Для тих же, хто бажає просто підкоригувати свою фігуру або позбавитись від целюліту без операцій і хірургічних втручань, в "НоуХауМед" є унікальна ультразвукова ліпосакція (кавітація), що проводиться на апараті "CELLULAB". Кавітація дозволяє домогтися приголомшливого ефекту, який перевершує результати класичної хірургічної ліпосакції. При кавітації на жирові відкладення впливають низькочастотним ультразвуком. Слід зазначити, що кавітація - це не лікування ультразвуком. Акустичні хвилі тут використовуються в ролі фізичного фактора, що призводить до утворення ефекту кавітації в жирових клітинах.

Для більш детального ознайомлення з діяльністю центру "НоуХауМед" ви можете заглянути на офіційний сайт або подзвонити консультантам для безкоштовної консультації.

Зараз ви читаєте новину «Ожиріння лікують без хірургічного втручання та дієт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути