субота, 27 лютого 2021 23:46

Назвали способи позбутись пивного живота

Назвали способи позбутись пивного живота
Науковці Університетського коледжу Лондона виявили, що легка прохолода в кімнаті може допомогти у зниженні ваги. Фото: pixabay

Пивний живіт можуть мати як чоловіки, так і жінки.

Ця проблема виникає через малорухливий спосіб життя і неправильне харчування, пише Maxim.

Аби схуднути і набридливий живіт зник, треба налаштуватися на кропітку, тривалу роботу над собою. Але є способи, щоб схуднути за короткий час без надмірних зусиль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Схуднення радять починати з ходьби: які види найбільш ефективні і як підібрати свій

Науковці Університетського коледжу Лондона виявили, що легка прохолода в кімнаті може допомогти у зниженні ваги, тому її варто організувати у приміщенні. Люди звикли сильно обігрівати помешкання, щоб мінімально використовувати енергію тіла. Якщо воно почне працювати над тим, аби підтримувати необхідну температуру самостійно, то ситуація із вагою зміниться.

Ще один спосіб схуднення - контрастний душ. Вчені радять, перш ніж виходити з душу, треба облитис крижаною водою. Борючись із переохолодженням, організм буде посилено працювати й спалювати енергію. Через перепад температур прискориться кровообіг і процес травлення стане проходити швидше.

Щоб схуднути, треба пити воду з льодом. Одна склянка спалює на 70 ккал більше, ніж вода кімнатної температури. Важливо загалом багато пити. Процес розщеплення жирів досить токсичний, і на тлі нестачі води організм навіть не подумає про те, щоб зазіхнути на жири.

Американські вчені розробили препарат на основі антитіл, разова ін'єкція яких покращує метаболізм і допомагає скинути зайві кг.

Зараз ви читаєте новину «Назвали способи позбутись пивного живота». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути