середа, 27 січня 2021 23:46

Назвали процедури догляду за тілом взимку

Назвали процедури догляду за тілом взимку
Для зволоження шкіри можна застосовувати кондиціонери, емульсії, креми, креми-баттери, молочко для тіла. Фото: pixabay

Під час зимових холодів сухим стає не лише обличчя, але й все тіло.

Щоб допомогти шкірі краще пережити цей період, косметологиня Ольга Петруніна назвала легкі процедури, передає "РБК-Україна".

За її словами, важливим є очищення, яке можна зробити за допомогою мила, гелю, чи пінки. Обрати їх можна за принципом засобу для вмивання обличчя. Бажано, щоб у складі не було агресивних ПАР або були не на перших позиціях. Адже жорсткі ПАРи дозволяють засобу добре милиться, пінитися, утворюють довгу густу піну. Це досить агресивні компоненти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ідеальний прес: фітнес-блогерка показала прості вправи для гарної фігури

Щоб не було відлущування шкіри, для тіла можна використовувати як кавові скраби, так і м'які щітки, рукавички. Їх радять застосовувати раз на тиждень, але оминати зони шиї і декольте.

Для зволоження шкіри можна застосовувати кондиціонери, емульсії, креми, креми-баттери, молочко для тіла. Можна додати маски та обгортання. Шкіра шиї і декольте дуже тонка і ніжна, тому потребує окремого делікатного догляду, наприклад, засобами, що і для обличчя, а можна - спеціальну косметику для цієї зони, що економічніше.

Для краси п'ят використовують готові шкарпетки для педикюру, щоб відлущити ороговілий шар шкіри. Для зволоження також є гідні маски-шкарпетки.

Головною помилкою під час миття голови є занадто сильне втирання шампуню у шкіру. Так пошкоджується кутикула волосся, що призводить до його випадіння.

Зараз ви читаєте новину «Назвали процедури догляду за тілом взимку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути