Ексклюзиви
четвер, 16 травня 2013 16:30

Найчастіше люди роблять орнаментальні та портретні тату
6

Фото: Фото: Сергій Старостенко

Найчастіше клієнти салонів татуювання роблять собі орнаментальні і реалістичні наколки. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів власник столичного салону "ТаТі" Тимофій Погребний під час фестивалю "Тattoo Collection -2013", який пройшов минулими вихідними у столичному "Експоцентрі України".

"Зараз актуальне орнаментальне татуювання і реалізм. Раніше можливості майстрів були обмежені, бо не було такої різноманітності фарб і машинок для нанесення татуювань. Сучасна техніка дозволяє нанести малюнок будь-якої складності", - сказав він.

Також Тимофій розповів, що популярністю користуються портретні роботи.

"Були клієнти, які замовляли портрети Мадонни, Квентіна Тарантіно, Пола Маккартні і Віктора Цоя. Часто просять нанести на тіло портрети родичів: дружини чи дітей. Я на свою ліву руку наніс портрет дружини, а вона між лопатками має портрет нашого молодшого сина", - сказав він.

"Портрети чоловіків і дружин краще наносити через 5-10 років подружнього життя. Якось прийшла 16-річна дівчина і попросила витатуювати портрет її хлопця. Я відмовився. Через рік вона прийшла знову і принесла вже іншу фотографію. Відмовив. Цього року ще не приходила", - розповів власник салону.

Вартість великого татуювання у салоні починається від 20 грн за квадратний сантиметр.

"Ціна залежить від розміру і складності роботи. Невеличке татуювання буде коштувати близько 200 гривень, а велике може обійтися у кілька тисяч. Час виконання роботи теж залежить від складності малюнку. Маленький малюнок можна нанести за кілька годин, а над великими інколи треба працювати по півроку", - розповів Тимофій.

Зараз ви читаєте новину «Найчастіше люди роблять орнаментальні та портретні тату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути