неділя, 13 березня 2011 14:59

Брітні Спірс показала інтимні татуювання

Брітні Спірс, яка взяла участь у зйомках для журналу Out, вирішила показати найінтимніше - татуювання, які красуються у неї в зоні бікіні. Щоб продемонструвати наколки, співачка сфотографувалася в одному тільки комбідресі.

Зазвичай тату зірка ховає під одягом, однак тепер всі змогли переконатися, що на стегнах зірки намальовані хрест і зірка. Артистка, яка також знялася у спідній білизні і накинутому зверху блейзері, продемонструвала чудову фігуру. Однак незважаючи на те, що останнім часом Брітні сильно схудла , видно, що для зйомок у журналі її відфотошопили так, що вона стала ще стрункішою.

В інтерв'ю журналу поп-принцеса також розповіла про невідомі факти свого особистого життя. Наприклад, про секс вона дізналася в 12 років від матері, яка розповіла їй про стосунки статей на прикладі пташок і квіточок. Втім, нічого, крім збентеження і відрази, її розповідь у Брітні не викликала. Також артистка зізналася, що страждає від аерофобії, ненавидить сидіти на дієті, любить подорожувати з дітьми і слухати Крістіну Агілеру і Леді Гагу. Що стосується хвилюючого всіх питання про пластичну хірургію, Брітні категорично заявила, що поки що не вважає за потрібне до неї вдаватися, і задоволена тим, як стала виглядати з віком.

Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс показала інтимні татуювання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути