Ексклюзиви
пʼятниця, 23 грудня 2011 18:55

Надувні ялинки бояться дітей і гострих предметів

Найлегші ялинки із повітряних кульок роблять у львівській майстерні повітряних кульок. Тут виготовляють прикраси та сувеніри методом твістінгу — зв'язування довгих надувних кульок — "ковбасок".

На львівському ринку від учора запрацював цілий базар таких надувних ялинок в одному павільйоні. Їх висота від 50 до 250 см. Є і маленкі, настільні. Ціна — 100-150 грн. За 40 гривень їх спеціально доставляють покупцю, щоб не пошкодити по дорозі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через штучну ялинку набрякло обличчя

"Ялинки виготовлені із високоякісного латексу, - розповідає Михайло Гузаревич, директор майстерні "Забава". - Він не є шкідливим у приміщенні. Цей матеріал швидко розпадається потім у відходах, тому екологічно безпечний. До Йордану, 19 січня, ялинка простоїть точно. Але вона, як і будь-яка кулька, боїться дітей і гострих предметів. Проте саме дітям ці ялинки завжди подобаються, і вони їх випрошують у батьків. Високі радимо брати навіть на корпоратив. Є з міцними каркасами, щоб можна було виставити у дворі."

Надувну ялинку можна посипати штучним снігом, або побризкати спреєм для штучного інію. У кімнату з такою ялинкою Михайло радить купити освіжувач повітря зі запахом хвої.

"Відчувається запах справжньої ялинки і свята. Але при тому не нищиться природа".

Зараз ви читаєте новину «Надувні ялинки бояться дітей і гострих предметів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути