Ексклюзиви
субота, 25 травня 2013 14:15

На скронях виголюють ініціали коханих і леопардові плями

Голити скроні і вистригати візерунки на голові буде модно влітку. Про це кореспонденту Gazeta.ua розказав італійський перукар Дієго Маратті, який приїхав у Київ на міжнародний конкурс тату.

"Я люблю усе, що дозволяє людині виділитися, - говорить Дієго. - У житті треба спробувати все. Змінювати імідж можна хоч щосезону. Зараз для цього у кожної людини є маса можливостей".

На тілі демонструє зо 10 татуювань у вигляді зірки, якоря, ієрогліфів та пташки колібрі. На голові має виголені скроні та ірокез.

"Скроні виголив у своєму салоні в Римі ще у квітні, - зізнається перукар. - Це допомагає мені привертати до себе увагу клієнтів. Ірокез ношу вже два роки. Коли хтось просить зробити щось незвичайне на голові, пропоную виголити візерунки на скронях. Чоловікам більше подобаються абстрактні, жінки вистригають ініціали коханих, сердечка, хвилі і леопардові плями".

"Серед українських жінок ця зачіска не прижилася, а серед чоловіків - популярна, - каже Олег Борісов, перукар-стиліст одного зі столичних салонів краси. - Дехто виголює абстрактні малюнки, лабіринти, вибривають змій та ігуан. Такі зачіски підкреслюють індивідуальність".

Олег робить зачіску студенту Андрію. Наносимо контури зображення. За півгодини бриючою машинкою і ножицями вистригає на скронях зигзаги. Над вухом лишні волоски видаляє за допомогою пінцету.

"За півмісяця доведеться зробити корекцію, інакше стрижка втратить форму, - радить клієнту. - Візерунки зазвичай роблять на скронево-боковій зоні. Рідше - на потилиці. Найчастіше виголюють скроні. Візерунки можна робити як з одного боку, так і з обох. Вони необов'язково повинні бути симетричні. Волосся на малюнках можна фарбувати".

Зараз ви читаєте новину «На скронях виголюють ініціали коханих і леопардові плями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути