вівторок, 04 липня 2017 19:39

Полуниця влітку врятує суху шкіру

Очищення - організму, шкіри і навіть думок - стає щоденним завданням кожного свідомого мешканця мегаполіса. Обличчя, шия, руки і волосся - ось що приймає основний удар. Як їм допомогти захистити себе і подарувати світле майбутнє шкіри підкаже лікар дермотокосметолог і фахівець лазерних технологій Дудікова Катерина Володимирівна.

"Сяйво шкіри - лідируюча позиція в усіх списках б'юті-трендів за останні роки. Награвшись з хайлатерами жінки все більше хочуть природного світіння зсередини без допомоги макіяжу. Щоб позбутися від тьмяності шкіри необхідно правильно підібрати домашній догляд, який залежить від багатьох чинників, наприклад: тип шкіри і пору року. Будь-який домашній догляд вимагає терпіння, організованості та наполегливості. У літню пору головний акцент в догляді за шкірою - захист від сонця. За 2-3 тижні до пляжного сезону наносьте на ніч сонце захисний крем, щоб він скупчився в роговому шарі і зробив шкіру більш стійкою до ультрафіолету. У літню спеку потреби шкіри змінюються і догляд за нею повинен значно відрізнятися від звичного осінньо-зимового. Моя порада замінити живильний крем на швидко вбирає емульсію; очищає молочко на легкий гель для вмивання ; денний ліфтинг-крем на зволожуюче молочко з SPF 20-30. Бюджетний і дієвий варіант - натуральні маски з фруктів, ягід, овочів, які тонізують, освіжать шкіру і очистять її від міського пилу.

Автор: reuters
  Ягоди влітку підуть на корить сухій шкірі
Ягоди влітку підуть на корить сухій шкірі

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кіра Найтлі і Хілларі Клінтон: зірки, яким варто звернутися до стоматолога

Для сухої шкіри потрібні більш м'які солодкі компоненти: банани, абрикоси, персики, диня. Сік кислих фруктів і ягід може викликати роздратування на шкірі. Кашка з огірка, слив, зелені петрушки підніме тонус шкіри будь-якого типу.

Дермокосметолог розповіла як в домашніх умовах приготувати освіжаючий крем.

"Приготуйте лід у вигляді косметичних кубиків з розведеного чи чистого соку помідор, це прекрасний засіб тонізує, покращує колір обличчя і підвищує тонус клітин. У літню пору кожен знаходить свій спосіб боротися зі спекою.

  Дермотокосметолог і фахівець лазерних технологій Дудікова Катерина Володимирівна
Дермотокосметолог і фахівець лазерних технологій Дудікова Катерина Володимирівна

Мені допомагає денний крем до складу якого обов'язково входить екстракт абрикоса, який забезпечує антиоксидантний захист і надає приємний аромат, пом'якшує шкіру і підтримує зволоженою. У спеку потові залози працюють набагато інтенсивніше, ніж в холодну пору, я раджу пацієнтам придбати очищаючі косметичні засоби не містять спирту, і ретельно очищати ними шкіру вранці і увечері.

Основне завдання річного догляду - очистити пори від бруду, пилу, поту і зволожити шкіру. Важливо також зняти роздратування, якщо запальні процеси вже почали протікати. Я використовую засіб з екстрактом евкаліпта, який посилює очищаючу і протизапальну дію ", - говорить фахівець.

Тонік на основі гарбузового оцту, приємно освіжає, зменшує розширені пори, м'яко видаляє огрубілі клітини з поверхні шкіри. Вітаміни, амінокислоти, ензими надають шкірі свіжість, матовість і сяйво.

Один або два рази на тиждень використовуйте маску для обличчя в склад якої входять екстракти фруктів або зеленого чаю, ензими папайя. Вони заспокоюють і ексфолиирует шкіру, надаючи їй здоровий і сяючий вигляд.

Для боротьби з темними колами навколо очей я рекомендую засоби, до складу яких сходять лимонний і огірковий фітоекстракти, вони інтенсивно тонізують і освіжають шкіру, прибирають некрасиві темні кола і набряклості, а також миттєво вирівнюють відтінок.

Наші губи теж вимагають зволоження - зверніть увагу на засоби в які входять масло Ши, каріте або жожоба.

Моя паличка виручалочка влітку - термальна вода, завжди ношу міні формат в сумочці", - говорить косметолог.

Зараз ви читаєте новину «Полуниця влітку врятує суху шкіру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути