пʼятниця, 02 вересня 2016 16:45

"Кім Кардашьян далеко позаду мене" - російська модель вважає себе ідеальною
14

Фото: dailymail.co.uk

22-річна росіянка Анастасія Квітко стала двійником зірки реаліті-шоу Кім Кардашьян. Дівчина стверджує, що це тільки питання часу, коли вона стане популярнішою за Кім. Анастасія впевнена в тому, що має досконале тіло.

97 см — бюст, 63 см — талія, 105 см — стегна — це мірки моделі. Вона хизується, що ніколи не вдавалася до послуг пластичного хірурга, на відміну від Кім.

"Я, як Кім Кардашян. Але мені не подобається, коли мене порівнюють з нею. Вона далеко позаду мене, - каже Анастасія. - Моє тіло спортивне, мої стегна складаються з м'язів, мої сідниці найкрасивіші. Я не робила пластичних операцій на обличчі. А вона - всі знають, що вона зробила з своїми сідницями."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дівчина знялася в оголеній фотосесії, показавши плямисте тіло

Провідний російський веб-сайт з пластичної хірургії оскаржив твердження Анастасії, що її тіло цілком природне. Оскільки "пишні форми" властиві тільки латиноамериканським дівчатам та, навіть, вони не можуть досягти такої витонченості без хірургії.

У модельному агентстві Анастасії порадили схуднути, але вона відмовилася.

"Мої кумири дівчата з Бразилії - Кім Кардашян, Бейонсе та Нікі Мінаж, - стверджує росіянка. - Я хочу бачити форми, мені не подобаються худі дівчата".

У дитинстві модель займалася легкою атлетикою. Зараз підтримує форму завдяки спортзалу — заняття чотири рази на тиждень. Також уникає фаст-фуду та м'яса. Харчується здоровою їжею.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 25 титулованих красунь світу

Модельна кар'єра почалась у 17 років. Тоді її вперше запросили на зйомку.

Анастасія Квітко народилася у Калінінграді. Зараз живе у Лос-Анджелесі. Кількість підписчиків на сторінку росіянки складає 4 млн, у Кім Кардашьян - 81,4 млн.

Зараз ви читаєте новину «"Кім Кардашьян далеко позаду мене" - російська модель вважає себе ідеальною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути