вівторок, 30 серпня 2016 14:57

Дівчина знялася в оголеній фотосесії, показавши плямисте тіло
6

Фото: dailymail.co.uk

26-річна Канагі Шанба з Окленду, Нова Зеландія, страждає від помітного вітіліго. Її шкіра почала втрачати пігмент у віці 16 років. За її словами, це повністю змінило її життя.

"Це почалося з невеликої ділянки на моїй нозі та на обличчі, - розказала Канагі. - Я обійшла купу лікарів та перепробувала купу різних медичних речей: лікування лазером, ультрафіолетовим світлом, гомеопатія, стероїди, креми. Але нічого не допомагало. Плями поширювалися."

На той час, вона була у частиною популярної групи у 12-му класі в школі. Через захворювання, її впевненість зникла.

"Я постійно використовувала макіяж, аби приховати плями. Коли вітіліго виросло, все стало марно, - поділилася дівчина. - Я не носила спідниці протягом тривалого часу. Я думала, що люди судитимуть мене".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 71-річна модель розкрила чотири головних секрети молодості

Після 18-ти років плями почали поширюватися ще швидше. Переїхавши з Індії до Великобританії, вона стала більш впевненою у собі. Люди перестали роздивлятися дівчину та розпитувати про її недуг. Тоді вона познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком Партом Мехтою та згодом переїхали до Нової Зеландії.

"Він любить мої плями та ненавидить, коли я ношу макіяж. Парт каже, що я гарна і мені це не потрібно", - розказала Канагі.

Парт Мехта подарував Канагі обручку з діамантом та запропонував створити фотосет "Показати все". Сьогодні тіло дівчини вкрите плямами на 40 %.

Після фотографій вона знову знайшла упевненість в собі та полюбила своє тіло.

Зараз ви читаєте новину «Дівчина знялася в оголеній фотосесії, показавши плямисте тіло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути